Monte Gordo Hotel Apartments & Spa ****

Golfen

Monte Gordo Hotel Apartments & Spa ****

 

Gelegen in Monte Gordo, een baanbrekend toeristisch epicentrum in de Algarve, is het hotel snel toegankelijk voor de hele wereld; slechts 50 km van de luchthaven van Faro, verbonden met Spanje door de Guadiana International Bridge en dus slechts anderhalf uur rijden van de luchthaven van Sevilla, slechts 3 km van Vila Real de Santo Antonio (met zowel goed geïmplementeerde spoorweg- als snelwegverbindingen).

De baai van Monte Gordo, met zijn warme, droge en zonnige weersomstandigheden en zijn kalme, warme zee, maakt het een bevoorrechte locatie aan de hele zuidkust voor een fantastische strandvakantie.

Voor sportliefhebbers ligt Monte Gordo Hotel Apartments & SPA ook dicht bij verschillende golfbanen (Quinta do Vale, Quinta da Ria, Castro Marim Golf, Benamor, Esuri, Isla Canela en Islantilla Golf) en natuurlijk het sportcomplex in Vila Real de Santo António.

Het is ook omringd door unieke natuurlijke omgevingen, zoals de National Woods, de Atlantische Oceaan en de Guadiana-rivier.

Het hotel werd ingehuldigd op 21 juni 2011 en bestaat uit 8 verdiepingen en 86 wooneenheden (tussen appartementen en kamers). Zorgvuldige en doordachte decoratie, gecombineerd met de moderne gemakken van vandaag, maken de units tot de beste die wereldwijd beschikbaar zijn, volledig uitgerust met AC, centrale verwarming, LCD TV, kluis, telefoon, internetverbinding, complete badkamer met haardroger, Amerikaanse kitchenette en, in de kamers, de verwachte minibar.

Ook beschikbaar, een buitenzwembad in de zomer, dat in de winter verandert in een mooi en gezellig verwarmd binnenzwembad; spadiensten; vergaderruimte; restaurant; bar; snack bij het zwembad tot 15.30 uur; zelfbedieningswasruimte; parkeergarage en 24-uurs receptie.

Met al onze diensten en infrastructuren bij Monte Gordo Hotel Apartments & SPA maken we uw dromen waar!

Monte Gordo Hotel Apartments & SPA, uw thuis weg van huis…

 

Quinta do Vale Golf

 

Een uitdagende baan in een unieke natuurlijke omgeving. De 18 holes Championship golfbaan is speciaal ontworpen door de wereldberoemde speler Severiano Ballesteros.

Hij wordt beschouwd als Europees Speler van de Eeuw, die nu eigenaar is van Traject, SL, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor het project.

De Quinta do Vale golfbaan is zo ontworpen dat het voor elke golfer van elk niveau een aantrekkelijke baan is om te spelen.

Met een oppervlakte van 75 hectare, is de baan volledig geïntegreerd in de omringende natuur.

 


Kenmerken

Holes: 18

Type: Championship course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 6206 meter

Handicap m/v: 36/36

Ontwerp: Severiano Ballesteros - 2007

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Monte Gordo Hotel Apartments & Spa ****

 

7 overnachtingen o.b.v. Logies + ontbijt

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen