Vliegtickets

 


Er zijn tal van maatschappijen die voordelig vanuit Nederland, België of net over de grens in Duitsland naar onze golfbestemmingen vliegen. Sterker nog, we selecteren onze bestemmingen mede op de nabijheid van luchthavens.


Zelf uw vliegtickets boeken, wel zo voordelig
Zelf uw vliegtickets boeken is wel zo makkelijk en wel zo voordelig. Op internet vindt u veel goedkopere vluchten dan een reisorganisator u ooit zou kunnen aanbieden. Bij Costa Golf bent u bovendien volledig vrij in de keuze van uw reisdata, zodat u uw vakantie optimaal kunt afstemmen op de vlucht van uw keuze.

Eerst uw golfvakantie of eerst uw vliegtickets boeken?
U krijgt van ons altijd een vrijblijvende offerte. Op basis daarvan kunt u vast uw vlucht boeken. Als u er zeker van wilt zijn dat de door u gewenste accommodatie beschikbaar is, dan controleren wij dat graag voor u. Desgevraagd nemen wij vast een optie.

Waar vindt u voordelige vluchten?
Op zoek naar voordelige vliegtickets? Kijk dan ook eens op de volgende sites:
Ryanair
EasyJet
Transavia
Jetairfly
Air Berlin
Vueling
Vliegtickets.nl

Als u toch het boeken van de vlucht wilt uitbesteden kan dat natuurlijk ook. Wij zullen dan de beste en goedkoopste verbinding voor u selecteren. Wij hanteren een stelpost van € 150,- voor een retourvlucht. Wij rekenen echter met u af op basis van de werkelijke ticketkosten. Voor deze dienstverlening berekenen wij slechts een fee van € 12,- per retourticket.