Autoverhuur

 


Als u met het vliegtuig reist, dan raden wij u aan een auto te huren. Het is de makkelijkste manier om van de luchthaven naar uw accommodatie te komen. En ook op uw vakantiebestemming kunt u dan gaan en staan waar u wilt.

Makkelijk geregeld via Costa Golf
U wilt een auto huren? Wij regelen het graag voor u. Door onze goede contacten met autoverhuurders bent u verzekerd van scherpe tarieven, en hoeft u nergens naar om te kijken. Bij aankomst op het vliegveld staat uw auto al voor u klaar. Ook extra accessoires, zoals kinderzitjes, kunt u vooraf via Costa Golf reserveren.

Advies: reserveer bijtijds
Het is verstandig uw huurauto bijtijds te reserveren. Met name in het hoogseizoen kan het voorkomen dat er weinig auto's beschikbaar zijn. U kunt uw reservering direct na ontvangst van uw offerte aan ons doorgeven, of in een later stadium telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen.

Rental Cars huurauto:
Costa Golf bemiddeld slechts bij het reserveren van een huurauto. Rental Cars is een zgn. broker en biedt wereldwijd huurauto´s aan die via lokale verhuurbedrijven worden geleverd.. U confirmeert zich altijd aan de voorwaarden van RentalCars en het individuele verhuurbedrijf. De prijs is exclusief brandstof, uiteraard, tenzij anders is overeengekomen maar altijd inclusief schadeverzekering, ongelimiteerd aantal kilometers, diefstalverzekering, lokale belastingen, 24/7 wegenservice vanuit verhuurder. Costa Golf kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gesteld bij problemen die kunnen ontstaan na het in gebruik nemen van de huurauto.

Gereserveerd:
Controleer op de u toegestuurde voucher alstublieft goed of al uw gegevens correct zijn ingevuld. U heeft de volgende documenten nodig om uw auto op te halen:

- Een geldige creditcard op naam van de hoofdbestuurder.
- Uw voucher.
De naam op de voucher moet exact overeenkomen met de naam op uw rijbewijs of paspoort. Check!
- Uw rijbewijs (beide delen indien van toepassing).
- Uw paspoort.

U kunt aan de balie van het verhuurbedrijf een aanvullende dekking aanschaffen waarmee u uw eigen risico kunt verlagen, helemaal kunt laten vervallen of om voorwerpen die niet worden gedekt door de cascoschade vermindering, zoals banden en ruiten, te dekken.

 

Let op:
Wanneer u ervoor kiest om een extra verzekering aan te schaffen moet u zich ervan bewust zijn dat het contract hiervoor rechtstreeks tussen u en het verhuurbedrijf wordt afgesloten en rentalcars.com hier op geen enkele wijze bij betrokken is. Daarom kunnen wij ook geen assistentie verlenen als u niet tevreden bent over de kosten van deze verzekering of de dekking die deze lokaal aangeschafte verzekering biedt.


Lees alstublieft de algemene voorwaarden die bij uw boeking horen goed door om er zeker van te zijn dat u alle benodigde documenten voor het ophalen van de auto meeneemt.

 

Vignet / Tol:
Er zijn landen waar u rekening moet houden met extra kosten voor een autobaan vignet, zoals Portugal, Slovenië, Zwitserland, Bulgarije. Informeer voor u op reis gaat naar deze bijzonderheden. In een aantal landen zult u bij gebruik van autowegen rekening moeten houden met het betalen van tol.

Border crossing:
Verhuurbedrijven kunnen een verzekeringstoeslag in rekening brengen bij border crossing. Informeer daarom altijd naar de bijzondere voorwaarden die autoverhuurbedrijven hanteren. Als u bijv. reist op de luchthaven van Faro (Portugal) maar uw bestemming is in Spanje zult u rekening moeten houden met een cross border toeslag. Deze toeslag kunt u uitsluitend ter plaatse betalen.