Eurotel Altura Beach ****

Golfen

Eurotel Altura Beach ****

 

Gelegen aan een wit zandstrand heeft dit hotel alle faciliteiten en activiteiten om al haar gasten, groot en klein, een onvergetelijk verblijf te bezorgen.

Eurotel Altura Beach heeft uitstekende strand en zomeractiviteiten. De Algarve heeft een gemiddelde van meer dan 300 dagen zon per jaar, zodat dit een hotel is voor alle seizoenen.

Het hotel is ideaal gelegen voor golfers, heeft een familie vriendelijke sfeer en biedt comfortabele kamers. Er is een veilige kidsclub met entertainment en activiteiten en een goede fitness studio.

Geniet van lekker eten
Het ontbijt wordt geserveerd in buffetvorm, met een ruime keuze van zowel warme als koude gerechten om iedereen tevreden te stellen. Het hotel beschikt over een poolbar èn snackbar op het strand en een cafetaria voor lichte maaltijden en versnaperingen.


Het Atlantico Restaurant biedt een menu met traditionele Europese en regionale specialiteiten. Dit elegante restaurant met uitzicht op het strand en de zwembaden biedt een menukaart om te kiezen voor een alternatief gourmet menu en heeft een uitgebreide wijnkaart.

Ontspanning en verjonging
Ontspan tijdens uw verblijf in het Spa & Wellness Centrum, dat is ontworpen als een oase van rust en ontspanning. Speciaal opgeleid personeel zorgt dat u optimaal gebruik kunt maken van de fitness activiteiten, spa faciliteiten en behandelingen voor uw gezondheid en welzijn.

Toegang tot golf
Het hotel is perfect gelegen zodat golfers gemakkelijk toegang kunnen krijgen tot enkele van de beste golfbanen in Portugal, zo niet van Europa. Het hotel ligt vlak bij de 6 beste golfbanen aan de Algarve met inbegrip van de fameuze Monte Rei golfbaan die momenteel door de top100 golfcourse.co.uk als de nummer 1 in Portugal wordt gezien.

Belangrijkste redenen om te kiezen voor Eurotel Altura Beach
1. Een uitstekende keuze aan golfbanen binnen 10 minuten van het hotel
2. Familievriendelijk hotel met kidsclub
3. Luxe spa- en fitnessfaciliteiten

 

Quinta do Vale Golf

 

Een uitdagende baan in een unieke natuurlijke omgeving. De 18 holes Championship golfbaan is speciaal ontworpen door de wereldberoemde speler Severiano Ballesteros.

Hij wordt beschouwd als Europees Speler van de Eeuw, die nu eigenaar is van Traject, SL, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor het project.

De Quinta do Vale golfbaan is zo ontworpen dat het voor elke golfer van elk niveau een aantrekkelijke baan is om te spelen.

Met een oppervlakte van 75 hectare, is de baan volledig geïntegreerd in de omringende natuur.

 


Kenmerken

Holes: 18

Type: Championship course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 6206 meter

Handicap m/v: 36/36

Ontwerp: Severiano Ballesteros - 2007

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Eurotel Altura Beach ****

7 overnachtingen o.b.v. Logies + ontbijt

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen