Over Costa Golf

 


Zon, zee, strand én golf combineren in één onvergetelijke vakantie? Costa Golf is sinds 1999 een specialist voor golfvakanties op het Iberisch schiereiland (Spanje, inclusief de Balearen en Canarische eilanden, Portugal en Madeira).

Bestemmingen op het zuidelijk schiereiland tegen scherpe prijzen
Inmiddels is Costa Golf uitgegroeid tot dé specialist in golfreizen naar zonnige costa’s op het zuidelijke schiereiland. U kunt bij ons terecht voor voordelige vakanties aan vrijwel alle kustgebieden in Spanje, Portugal, de Canarische eilanden en Madeira. We kunnen de mooiste golfbestemmingen aanbieden voor scherpe prijzen. Daarbij kijken we ook naar golfgebieden die niet direct aan de kust liggen, maar op een andere manier indruk maken, bijvoorbeeld door een rijk cultureel aanbod of hun buitengewone natuurpracht.

Uitgebreid reisaanbod, omvangrijk clinicprogramma
Ons uitgebreide reisaanbod spreekt niet alleen veel ervaren, veeleisende golfers aan, maar is ook uitermate geschikt voor degenen die hun eerste stappen op de golfbaan nog moeten zetten. De reden hiervoor is ons unieke, omvangrijke golfclinicprogramma. In de afgelopen jaren hebben al duizenden gasten via een van onze clinics naar volle tevredenheid kennisgemaakt met golf, hun GVB gehaald of hun spel verbeterd.

Prijs: altijd voordeliger uit, beloofd is beloofd!
Wij beloven u dat u met een golfvakantie via Costa Golf altijd voordeliger uit bent, dan wanneer u uw verblijf, clinic en/of greenfees rechtstreeks bij de accommodatie of golfbaan boekt. Sterker nog: als dat niet het geval blijkt te zijn, dan betalen we u het prijsverschil direct terug!

Golfreizen op maat, persoonlijke service
Behalve met onze bijzondere bestemmingen en ongeëvenaarde prijskwaliteitverhouding onderscheiden we ons in de markt met maatwerk en persoonlijke service. Zo bent u bijvoorbeeld volledig vrij in uw aankomst- of vertrekdatum. Wilt u een dagje langer blijven? Of juist korter? Geen enkel punt. Wilt u zelf uw GVB halen, maar willen anderen in uw gezelschap liever werken aan het verbeteren van hun spel? Regelen we dat toch. Liever andere banen in uw greenfeepakket? Komt voor elkaar.

Wij helpen u graag persoonlijk bij het samenstellen van uw ideale vakantie. Dus geef uw wensen gerust aan ons door!

 


Award

Costa Golf is onderscheiden met de zogeheten 'Standard for Excellence' van Polaris World. De award die hiermee gepaard gaat hebben we tijdens een sfeervolle ceremonie in het schitterende clubhuis op de golfbaan La Torre (Murcia-Spanje) mogen ontvangen uit handen van de legendarisch golfspeler Jack Nicklaus.

"Deze award is een beloning voor de promotie van deze prachtige golfregio, maar ook voor de niet aflatende servicebereidheid waardoor de gasten van Costa Golf in de afgelopen jaren van top golfvakanties en golfclinics hebben genoten." Aldus de motivatie.

Wij zien de toekenning vooral als een stimulans om onze gasten van een nóg betere golfvakantie te laten genieten.

 

IAGTO

Costa Golf is lid van de International Association of Golf Tour Operators (IAGTO).
De IAGTO is de meest toonaangevende organisatie op het gebied van golftoerisme.

Wij zijn blij met het lidmaatschap van de IAGTO en verwachten dat dit zal bijdragen aan de (h)erkenning van Costa Golf als een sterke, betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige partij in de golfreisbranche.

 

ANVR / SGR

Omdat het hoofdkantoor van onze onderneming in Spanje gevestigd is en wij bovendien in een internationale markt opereren, kunnen wij geen lid worden van Nederlandse organisaties als de ANVR en SGR. Dit ondanks het feit dat wij wel voldoen aan toelatingscriteria zoals minimum omzet of aantal boekingen. Wel zijn wij aangesloten bij de IAGTO, de internationale associatie voor golf tour operators (zie hierboven). Hierdoor zijn wij gebonden aan de zeer strenge accreditatievoorschriften. Costa Golf heeft een uitstekend trackrecord en verzorgen al meer dan 23 jaar golfreizen voor kleine en grote gezelschappen tot volle tevredenheid van de nog steeds groeiende klantenkring.