Covid-19 - Costa Golf garantie

 


Het virus is de wereld nog niet uit en op dit moment is nog niet iedereen gevaccineerd of geboosterd. Wellicht moeten we ook weer ge-herboosterd worden. We kunnen nog steeds niet in de toekomst kijken. Mocht er op uw bestemming alsnog een negatief reisadvies van kracht worden voordat u gaat arriveren kunt u kosteloos de reis verplaatsen naar een andere virusvrije periode. Daar brengen wij geen kosten voor in rekening. Uw betaalde reissom blijft in dit geval dus gegarandeerd.

 

Het virus blijft muteren en situaties en regelgeving kunnen dus altijd veranderen. Raadpleeg in ieder geval altijd de reisadviezen van het ministerie van Buitenlandse zaken, ook m.b.t. de inreis bepalingen van het land van uw bestemming. Het is waarschijnlijk dat u een geldige negatieve Covid test of geldig inentingsbewijs cq QR code moet kunnen tonen bij aankomst.

 

N.a.v. de Covid-19 situatie zijn ook onze betalingsvoorwaarden aangepast. Bij boeking betaalt u 20% aan. Het restant 14 dagen vóór aankomst. Dus meer flexibiliteit en zekerheid voor onze gasten.