Infinitum Golf - Ruins9 holes ontworpen door Greg Norman tussen Romeinse archeologische overblijfselen met bijzonder moeilijke greens.

Een perfecte aanvulling om de golfervaring compleet te maken
Ruïnes is een van de beste 9-holes-ervaringen in Spanje, kronkelend door historische archeologische overblijfselen die dateren uit de 2e eeuw voor Christus.

 

Een pittoresk ontwerp, versierd met plantages van johannesbrood- en olijfbomen die een rustige sfeer creëren. De ideale ontsnapping voor wie op zoek is naar een snelle ronde of een extra 9 holes om de perfecte dag af te ronden.


Kenmerken

Holes: 9

Type: Resort course

Par: 68

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5218 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Greg Norman

 

Adresgegevens

C/ Hipolito Lazaro S/N, 43481 La Pineda, Tarragona

Faciliteiten

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Sauna


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073