Golf Costa DauradaDe Costa Daurada Golf Club is opgericht in de vroege jaren 80 en is gelegen in de kuststreek van Costa Daurada in de provincie Tarragona.

 

De Costa Daurada is een regio die bekend staat om zijn hotel-, culturele, gastronomische en vrijetijdsaanbod (we bevinden ons op slechts 15 minuten van Port Aventura en Ferrari World). De dichtstbijzijnde luchthaven is Reus.

 

Signature hole Campo Costa Dorada
De meest karakteristieke hole van Golf Costa Daurada is de 18e hole, een zeer technische par 4 die bergopwaarts komt en aan de linkerkant een out of bounds heeft en aan de rechterkant een meer. Het eindigt voor ons kenmerkende clubhuis.

 

De Costa Dorada Golf Club is een echte ledenclub en in feite de oudste in de regio. De baan is zorgvuldig aangelegd in het mediterrane landschap en maakt optimaal gebruik van natuurlijke gevaren zoals bomen en de gevarieerde topografie. Op deze baan heeft elke hole zijn eigen karakter en is daarom erg leuk om te spelen.

 

In 2017 opende de baan 5 nieuwe holes en werden ook enkele verbeteringen aangebracht aan de resterende holes ter voorbereiding op de Mediterrane Spelen die hier in de zomer van 2019 plaatsvonden.

 

De club heeft onlangs een sportfaciliteit toegevoegd met tennis- en padelbanen, evenals een fitnessruimte en een 18-holes Pitch & Putt-baan. In het pittoreske Clubhouse vind je een leuk restaurant, een cafetaria en kleedkamers.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5978 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: José Gancedo, Vidaor, Sardá & Saenger - 1983

 

Adresgegevens

Grup Sant Pau, 54, 43850 Cambrils, Tarragona

Faciliteiten

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073