Infinitum Golf - Lakes18 holes ontworpen door Greg Norman omringen de wetlands van Sèquia Major, een beschermd natuurgebied vol waterhindernissen. Een veeleisende maar aangename baan om te spelen, vol waterhindernissen.

 

Gelegen in het midden van een natuurlijke omgeving, waarbij de verschillende merenstelsels met hun fairways met elkaar verweven zijn, biedt Lakes zijn eigen unieke ervaring voor golfers. De 18 holes slingeren zich rond de Sequia Major, een reeks van 14 meren en wetlands die een van de belangrijkste ecosystemen in de regio vertegenwoordigen.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Resort course

Par: 71

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6317 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Greg Norman

 

Adresgegevens

C/ Hipolito Lazaro S/N, 43481 La Pineda, Tarragona

Faciliteiten

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Sauna


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073