Gaudi Golf ClubEen droombaan, waar golfen een unieke ervaring wordt. Gaudí Golf is volledig gerenoveerd en gaat op in zijn prachtige mediterrane omgeving van olijf- en pijnbomen, omringd door prachtige meren.

 

De 18 holes par 71 die deel uitmaken van de golfbaan van de Gaudí Reus Golf Club kunnen perfect te voet worden gespeeld, aangezien de hellingen erg zacht zijn.

 

De moeilijkheid ligt niet in de afstand, maar in de verschillende meren, de goed geplaatste bunkers en de smalheid van sommige fairways. De baan is ideaal voor alle soorten spelers van alle niveaus, omdat het ons in staat stelt allerlei soorten slagen uit te voeren, het zal ons dwingen om met alle clubs in de tas te spelen.

 

De snelle middelgrote greens zullen verschillende uitdagingen opleveren, afhankelijk van de positie van de vlaggen.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 71

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 5641 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Seve Ballesteros

 

Adresgegevens

Ctra. de Cambrils, Km 1.8, 43206 Reus, Tarragona

Faciliteiten

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Zwembad


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073