Club de Golf Bonmont Terres NovesDe Bonmont-golfbaan (Tarragona) is ontworpen door een van 's werelds toonaangevende golfarchitecten, Robert Trent Jones Jr. Een golfbaan als geen ander, hij is geprezen door wereldberoemde spelers.

 

Bonmont werd in 1990 opgericht door de Zwitser Henri-Ferdinand Lavanchy. De beroemde expert Robert Trent Jones Jr. heeft het ontworpen om het meeste uit de omgeving van Bonmont en zijn prachtige mediterrane omgeving te halen.

 

Een pittig en landschappelijk parcours
Bonmont Golf is een mooie golfbaan met 18 holes, par 72, en een omringend panoramisch landschap.

 

De architect Robert Trent Jones Jr. gebruikte de natuurlijke contouren om een ​​stoere golfbaan te ontwerpen met open fairways en bedrieglijke greens. Tegenwoordig wordt zijn golfbaan erkend als een van de beste in Spanje. Gelegen in een majesteitelijk park, biedt het een aantrekkelijke ronde vol kliffen, meren, bruggen en indrukwekkende bomen.

 

Duurzaamheid

De Bonmont-golfbaan is trots om groen te zijn. Ontwikkeld binnen het strikte milieuakkoord en werkt met de bescherming en verbetering van het milieu als prioriteit.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte:  6379 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Robert Trent Jones Jr - 1990

 

Adresgegevens

C/Pere Antoni Torres i Jordi, 18
(Urbanización Bonmont Terres Noves)
43300 Mont-Roig del Camp (Tarragona) – España

Faciliteiten

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073