Talaso hotel Louxo la Toja ****

Golfen

Talaso hotel Louxo la Toja ****

 

Thalasso therapie, fantastische golfbaan en nog veel meer vindt u in dit paradijs aan de kust van Galicië

Thalasso therapie bestaat uit een mix van warmte, water, modder, zeewier en andere stoffen uit de zee gewonnen, voor helende doeleinden. Het Louxo Hotel was op het elite eiland Toja een van de eersten met deze therapie.

Comfort en uitzicht
Of u een fantastische tweepersoonskamer wilt of een suite, hier vindt u gegarandeerd alle comfort. Alle kamers bieden een prachtig uitzicht op zee, de omliggende eilanden en de kust van het vasteland. Totdat de heilzame wateren en modder werden ontdekt, gebruikte men het eiland alleen voor begrazing. Het bestaat nu voor een kwart uit de golfbaan, een kwart uit dichte natuurlijke bossen en de andere helft bestaat uit hotels, kuuroorden, boetieks en restaurants. Het wordt beschouwd als een van de mooiste eilanden van Galicië en is middels een brug verbonden met het vasteland.


Heeft u ooit mogen genieten van de Galicische keuken?
Galicië is in Spanje het meest bekend om zijn eten en drinken en hier bij Louxo vindt u het allemaal. De vis, schelpdieren, verse groenten en vele andere specialiteiten worden geserveerd samen met de fameuze Albariño wijn.


Wat vindt u leuk om te doen in uw vrije tijd?
Bij Louxo heeft u niet genoeg tijd om alles te doen. Houdt u van golfen dan is dit een van de meest fantastische golfbanen die u ooit zult spelen. Vanwege de beperkte ruimte op het eiland is het een 9 holes baan, maar elke hole is zo opgezet dat u denkt 18 verschillende holes te lopen. Na een ronde is het enige wat u denkt meteen te willen terugkeren om deze fantastische baan opnieuw te spelen. U kunt ook diverse watersporten beoefenen, wandelen of sightseeën De Galicische kust zit boordevol geschiedenis.
 
Belangrijkste redenen om te kiezen voor Louxo Hotel
1. Gelegen op een prachtig elite eiland dicht bij de kust dat door een brug is verbonden

2. Een geweldige golfbaan die u nooit zult vergeten
3. Overal waar u kijkt vindt u natuurlijke schoonheid

 

Golf La Toja

 

Deze unieke 9 holes baan is in 1968 ontworpen door de prestigieuze Ramon Espinosa.

Deze geweldige baan maakt eigenlijk deel uit van een kwart van het eiland Toja, een van de beroemdste en meest exclusieve eilanden van Galicië. Een kwart van het eiland bestaat uit dicht bos en de helft uit hotels en exclusieve privéwoningen.

Het hele eiland werd oorspronkelijk gebruikt als weidegrond totdat de helende thermale wateren werden ontdekt. Daarna werden diverse hotels met conferentiecentra en spa's, evenals de golfbaan aangelegd. Deze 9 holes baan is een van de meest uitdagende banen die u ooit zult spelen. Iedere hole heeft 2 tee boxen, waardoor je het gevoel krijgt dat dit een volwaardige 18 holes golfbaan is.

Het clubrestaurant is de perfecte plek om te ontspannen na deze bijzondere ronde. U zult onder de indruk zijn van het landschap en de baan en gewoon achterover willen leunen om te genieten van een drankje om meer te zien van dit unieke stukje in het noord westen van Spanje. Vergeet dan ondertussen niet om een overheerlijk Galicisch gerecht te bestellen uit de uitstekende menukaart.

 


Kenmerken

Holes: 9

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5915 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Ramon Espinosa - 1968

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Talaso hotel Louxo la Toja ****

7 overnachtingen o.b.v. Logies + ontbijt

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen