Hotel Hesperia Isla de Toja ****

Golfen

Hotel Hesperia Isla de Toja ****

 

Toja is de bekendste van de Galicische Atlantische eilanden en is door een brug verbonden met de stad O´Grove. Het gebied heeft een oppervlakte van 110 hectare dat eeuwenlang als weidegrond werd gebruikt tot de ontdekking van de geneeskrachtige waterbronnen en heilzaam modder. Tegenwoordig is het een thermaal centrum met recreatieve en wellness faciliteiten.

Omringd door de zee en natuur
Of u nu de prachtige standaard kamer of de enorme superior kamer hebt gekozen, u zult versteld staan van de luxe en comfort. Alle kamers hebben WiFi, satelliet tv, een kluis, een minibar en de meeste kamers hebben een fantastisch uitzicht op zee. U kunt ook kiezen voor een upgrade naar een junior suite of gekoppelde kamers. Het Hesperia Isla de Toja staat bekend het beste uitzicht op zee te hebben van alle hotels op het eiland.

Heerlijk en gezond
Het fantastische Arrocería Acueducto restaurant staat bekend om zijn rijst gerechten, maar ook om vele andere verse producten uit de regio. Omdat het een hotel is met een spa wordt er nadruk gelegd op gezond eten. La Lanzada is het andere restaurant dat gespecialiseerd is in gerechten uit Galicië. In beide restaurants vindt u een grote keuze van fijne speciaal geselecteerde wijnen om de gerechten eer aan te doen.

Speel golf omringd door water
Samen met diverse sportfaciliteiten vindt u een 25 hectare groot golfterrein op het noordelijke deel van het eiland. Nadat u hier van een fantastische ronde hebt genoten, wilt u misschien een van de andere 4 golfbanen in de nabije omgeving proberen. Als u iets anders wilt doen dan kunt u de vele kilometers prachtige kust verkennen of een bezoekje brengen aan een casino, winkelcentrum en nog veel meer geneugten die op het eiland zijn te vinden.

Belangrijkste redenen om te kiezen voor Hesperia Isla de La Toja
1. Gelegen in een van de meest verbazingwekkende delen van de provincie Galicië.
2. Een fantastische golfbaan die goed is voor een kwart van het eiland.
3. Geneeskrachtige bronnen en heilzaam modder

 

Golf La Toja

 

Deze unieke 9 holes baan is in 1968 ontworpen door de prestigieuze Ramon Espinosa.

Deze geweldige baan maakt eigenlijk deel uit van een kwart van het eiland Toja, een van de beroemdste en meest exclusieve eilanden van Galicië. Een kwart van het eiland bestaat uit dicht bos en de helft uit hotels en exclusieve privéwoningen.

Het hele eiland werd oorspronkelijk gebruikt als weidegrond totdat de helende thermale wateren werden ontdekt. Daarna werden diverse hotels met conferentiecentra en spa's, evenals de golfbaan aangelegd. Deze 9 holes baan is een van de meest uitdagende banen die u ooit zult spelen. Iedere hole heeft 2 tee boxen, waardoor je het gevoel krijgt dat dit een volwaardige 18 holes golfbaan is.

Het clubrestaurant is de perfecte plek om te ontspannen na deze bijzondere ronde. U zult onder de indruk zijn van het landschap en de baan en gewoon achterover willen leunen om te genieten van een drankje om meer te zien van dit unieke stukje in het noord westen van Spanje. Vergeet dan ondertussen niet om een overheerlijk Galicisch gerecht te bestellen uit de uitstekende menukaart.

 


Kenmerken Golf La Toja

Holes: 9

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5915 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Ramon Espinosa - 1968

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Hotel Hesperia Isla de Toja

7 overnachtingen o.b.v. Logies + ontbijt

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen