Hotel Gran Talaso Sanxenxo ****

Golfen

Hotel Gran Talaso Sanxenxo ****

 

We zijn allemaal wel eens aan de Middellandse zee kust van Spanje geweest, maar hoe zit het met de Atlantische kust, denk u dat u er klaar voor bent? U zult zeker méér dan aangenaam verrast zijn.

De natuur, de cultuur, de prachtige kustlijn, golf in overvloed en de gastronomie; Galicië is ongelooflijk. U zult zich al snel afvragen waarom u niet eerder in Hotel Talaso Sanxenxo bent geweest. Deze prachtige Noordwest hoek van Spanje, in de provincie Galicië, staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid, maar nog meer om zijn fantastische keuken.
 
Een fantastische accommodatie
Dit aan zee gelegen hotel biedt verschillende accommodaties. Van standaard tweepersoonskamers tot luxe suites. Hoewel ze sfeervol zijn ingericht, is het twijfelachtig dat u het opmerkt. Wanneer u de kamer inloopt zullen uw ogen op magische wijze worden getrokken naar de grote ramen waar het fantastische landschap zich aan u openbaart. De kamers zijn uiteraard voorzien met alles wat u nodig hebt, zoals satelliet tv en internet.

Talaso Spa en een heerlijk diner
De spa heeft alles om elke spier in uw lichaam te doen ontspannen. Na een reis door jacuzzi's, Turkse baden, zout water zwembaden en diverse massages zult u zich zo goed als nieuw voelen. Als na al die beweging de eetlust is opgewerkt, is het restaurant dé place to be. Het hotel biedt een eersteklas diner met zowel Galicische als internationale gerechten. Indien u ook graag ergens anders heen wilt, bent u binnen vijf minuten lopen in het centrum van de stad, omringd door kleine restaurants en winkels.
 
Golfen, wandelen, zwemmen
Hotel Gran Talaso Sanxenxo biedt een eindeloze lijst aan activiteiten. In de nabije omgeving bevinden zich vijf golfbanen, de verst gelegen baan is op 20 km afstand. Ook is er de prachtige Atlantische Oceaan om te baden en de natuur om te verkennen.
 
Belangrijkste redenen om te kiezen voor Hotel Gran Talaso Sanxenxo
1. Schitterende vergezichten vanaf uw kamer, balkon of het restaurant
2. 5 golfbanen in de nabije omgeving
3. Galicische gerechten, vergezeld van een heerlijke Galicische Albariño wijn

 

Club de Golf Ria de Vigo

 

De Ria de Vigo golfbaan is in 1993 ontworpen door de beroemde golf architect Ramon Espinosa. Deze fantastische baan is een 18 holes par 72 met een 6 holes Pitch en Putt. Kunt u zich een rondje golf op deze hemelse plek voorstellen?

65 hectare natuur met natuurlijke obstakels bestaande uit een rivier, 6 meren en een enigszins glooiend landschap, allemaal prachtig gelegen te midden van verschillende soorten weelderige vegetatie die typisch zijn voor het noord westen van Spanje.

Samen met een schitterend uitzicht op de prachtige havenstad Vigo, de Rande Bridge die de monding van de Ria de Vigo en de Atlantische Oceaan kruisen, biedt de club ook andere faciliteiten zoals een tennisbaan, een basketbalveld, zwembaden, een kinderdagverblijf en nog veel meer.

Na de wedstrijd is de bar restaurant de place to be. Ontspan op het terras met een aperitief en geniet van het schitterende uitzicht tijdens een heerlijke maaltijd. Het menu bestaat uit fantastische Galicische gerechten, evenals een aantal internationale gerechten. Vergeet niet om de wereldberoemde Albariño witte wijn te kiezen bij uw maaltijd.

 


Kenmerken

Holes: 18

Type: Championship course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6111 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Ramon Espinosa - 1993

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Hotel Gran Talaso Sanxenxo ****

7 overnachtingen o.b.v. Logies + ontbijt

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen