Hotel Balneario de Mondariz ****

Golfen

Hotel Balneario de Mondariz ****

 

Ga terug in de tijd en ga zoals de dichters en kunstenaars destijds op zoek naar inspiratie in deze prachtige spa, gebouwd in de Belle Epoque.

Dit eersteklas Spa Hotel & Congress Centre gebouwd voor de rijken in de Belle Epoque (Gouden Eeuw), een contrast met de niet zo gouden tijden van de Eerste Wereldoorlog, is bijzonder in zijn soort in dit prachtige noordelijke deel van Spanje. De geneeskrachtige wateren werden al in het jaar 1282 benoemd, maar de roem kwam pas in de 19e eeuw.

Alles wat je nodig hebt op één plek
Of u nu toegang tot WiFi wenst, wilt gaan vissen, zwemmen, een fantastische ronde golfen of gewoon relaxen in een van de bars of restaurants van dit majestueuze hotel, de keuze is geheel aan u, het is allemaal binnen handbereik te vinden. Dit Spa Hotel is twee keer als beste van Spanje uit de bus gekomen, hier zult u een onvergetelijke beleving ondergaan.

Creme de la creme van de Galicische Keuken
Hier kunt u kiezen uit een traditionele Galicische maaltijd of internationale keuken. Alle restaurants van Balenario garanderen u een goddelijk culinair evenement. De wijnkelder is uiteraard tot het uiterste gevuld met heerlijke wijnen uit Galicië en andere Spaanse streken en natuurlijk ook andere belangrijke internationale wijnen. Vergeet niet dat hier sinds het begin van de 19e eeuw de traditie wordt voortgezet. Kunt u het zich voorstellen?

Onvergetelijke golfervaring
Het fantastische landschap, de bossen, de natuur, meren en beekjes dragen allemaal bij om een onvergetelijke golfervaring te beleven. Na een ronde van 18 holes kunt u in de geneeskrachtige wateren van het wellness centrum springen om te voelen hoe de stress uw lichaam verlaat.

Belangrijkste redenen om te kiezen voor de Balenario de Mondariz
1. Hier vindt u de natuur en het buitenleven, maar ook de luxe om van te genieten
2. 5 golfbanen in de nabije omgeving
3. Droom weg en luister naar het geluid van de golven van de Atlantische Oceaan

 

Balneario de Mondariz Golf

 

De architect Alvaro Arana Ibarra ontwierp deze baan voor golfers die van uitdaging houden. De eerste hole lijkt niet zo moeilijk, maar u zult al snel bij een extreme dogleg naar links komen en even later bij een andere naar rechts. Samen met natuurlijke obstakels zoals struiken en bossen en strategisch geplaatste bunkers maakt deze baan geknipt voor u.

Deze veeleisende baan is een van de mooiste in Galicië. De baan is het hele jaar open en hoewel er hier meer regenachtige dagen zijn dan in het zuiden van Spanje, zult u de temperatuur perfect vinden. Probeer het eens en u zult hier zeker willen terugkeren.
 
Na deze uitdagende ronde zult u de perfecte plek vinden om te ontspannen. Het helende water van het Mondariz Wellness centrum is wat u nodig heeft. In het clubhuis is er een pro shop en natuurlijk een restaurant en een cafetaria om te genieten van een welverdiend drankje of maaltijd om achterover te leunen en te bespreken wat je de volgende keer anders zou doen.

 


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 71

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5790 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: D. Álvaro Arana Ibarra - 2000

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Hotel Balneario de Mondariz ****

7 overnachtingen o.b.v. Logies + ontbijt

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen