Aparthotel Lauro Golf Resort ****

Golfen

Aparthotel Lauro Golf Resort ****

 

Het traditionele en het moderne leven gaan comfortabel samen in dit stadje. Met oude straten en huizen in Moorse stijl in de Barrio Viejo en de moderne woonwijken en villa’s aan de buitenrand. Het is van oudsher een agrarisch dorp, waar citrusvruchten, subtropische boomgaarden en olijfgaarden nog steeds deel uitmaken van het landschap.

Uitzicht op de heuvels
Deze zeer ruime 2 slaapkamer appartementen zijn gelegen op de heuvels van het Mijas gebergte met uitzicht op de Guadalhorce vallei. Ze zijn goed uitgerust met vaatwasser, wasmachine / droger, 2 badkamers, jacuzzi bad en vloerverwarming in de badkamer. De kamers zijn groot, licht en smaakvol ingericht. Een jeu de boules, zwembaden en een manege staan u ter beschikking, of maak een onvergetelijke ochtendrit aan de noordkant van de Siërra de Mijas.

Al fresco entertainment
Geniet van een lichte snack of een heerlijke 3-gangen maaltijd op het grote terras van bar La Risa. Het terras biedt plaats aan 100 personen, met live entertainment en barbecues in de zomer. Of ga naar het restaurant Mama Luchia, gelegen in een Spaanse cortijo ( boerderij) te midden van Lauro golfbaan. Naast de driving range ligt de prachtige Kiosko Dormie, binnen vindt u een bar en een shop waar u o.a. uw clubs c.q. trolley kunt laten repareren.

27 holes met een spectaculair uitzicht
De golfbaan is ontworpen door wijlen Folco Nardi Deze baan is technisch uitdagend maar is niet echt moeilijk. De 27 holes baan is matig vlak en kan zonder buggy bespeeld worden. Er zijn twee holes aan de zijkant van de berg van waaruit u kunt genieten van een spectaculair uitzicht over de vallei van Guadalhorce en de Middellandse Zee.
 
Belangrijkste redenen om te kiezen voor Lauro Golf Resort
1 . Prachtige privé appartementen met uitzicht op de Guadalhorce vallei
2 . Spectaculaire uitzichten vanaf de 27 holes golfbaan
3 . Hotelservice, entertainment en lekker eten op het Resort

Lauro Golf

 

Op Lauro golf geniet u van schitterende vergezichten over de baai en de bergen. Het is een technische baan, maar vanaf de gele en rode teebox zeker niet de allermoeilijkste!

Lauro golf was al prachtig maar is nóg aantrekkelijker geworden door de toevoeging van een extra 9 holes course, ontworpen door Folco Nardi en Mariano Benítez.

Uiteraard zijn de "oorspronkelijke" 18 holes een uitdaging voor iedere golfspeler en ook als zodanig hogelijk gewaardeerd. Het natuurlijk landschap van de 27 holes course is spectaculair door de duizenden bomen en kleurrijke mediterrane beplanting.

Lauro golf is aanbevelenswaardig voor lage én hogere handicappers.

 


Kenmerken

Holes: 18

Type: Resort course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6151 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Folco Nardi & Mariano Benítez -

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Aparthotel Lauro Golf Resort

7 overnachtingen o.b.v. Logies + ontbijt

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen