Hotel Finca la Mota ****

Golfen

Hotel Finca la Mota ****

 

Gezelligheid, knus en hartelijkheid op één van de mooiste plekken aan de Costa del Sol.

 

Finca la Mota, van oorsprong een boerderij, is meer dan 350 jaar oud. Het is nu een zeer sfeervolle karakteristieke Andalusische "Country Inn", dat na de renovatie de originele charme heeft behouden. Finca la Mota is kleinschalig en beschikt over 15 comfortabele, authentieke kamers. Kiest u voor Finca la Mota, dan kiest u voor een ongecompliceerde, gezellige en onvergetelijke golfvakantie! Het hotel wordt geleid door de Familie de Cock die garant staat voor uitermate plezierig gastheerschap.

Het restaurant en de bar zijn gelegen in de mooie en pittoreske tuin bij het privé-zwembad. Het biedt een plek om te ontspannen en te dineren in de heerlijke sfeer van het Andalusische platteland. Bezoek Finca La Mota. U zult er graag willen terugkomen!

De kamers
De inrichting van de kamers sluit aan op het rustieke karakter van de omgeving. Alle kamers zijn anders, maar karakteristiek, hebben een eigen badkamer en zijn rookvrij.

De omgeving
Andalusië heeft een grote rijkdom aan te bezoeken plaatsen. Er zijn de vele typisch witte dorpjes, variërend van het rustige stadje Tolox tot de gezellige drukte van Mijas en Mijas Costa met zijn ´op een heldere dag´ vele prachtige uitzichten over de kustlijn van Afrika. De afstand tot bijvoorbeeld de steden Marbella, Fuengirola, Malaga (vliegveld) en de mooie stranden van de Costa del Sol bedragen slechts 25 minuten.

Internationale keuken
Het restaurant en de bar bevinden zich in de mooie rustieke tuin bij het zwembad. Het biedt u de mogelijkheid om te relaxen en te dineren in de geriefelijke atmosfeer van Andalusië. Finca la Mota heeft een internationale menukaart met ook heerlijke vegetarische gerechten.

Golf
De vlakbij gelegen golfbaan is een juweel: Alhaurin Golf Course is een 18 holes baan ontworpen door Seve Ballesteros. Er zijn twee 9 holes par 3 courses en een driving range op hetzelfde complex. Verder zijn er een groot aantal gerenommeerde golf courses dichtbij zoals o.a. La Cala met de America, Asia en Europe course, Mijas Golf met de Lagos en Olivos course en natuurlijk het prachtige Lauro golf, allemaal op zeer korte afstand tot de finca.

Alhaurin Golf

 

Alhaurin Golf biedt een spectaculaire 18 holes baan welke is ontworpen door top golfer Severiano Ballesteros. U zult alle clubs in uw "tas" gebruiken, want het wordt een bijzonder dagje golfen, waarbij u alle registers zult moeten opentrekken.

De baan bestaat uit vijf par 5, vijf par 3 en acht par 4 holes. Hierdoor is een interessant parcours ontstaan met een evenwichtige balans voor spelers met een lage- als met een hoge handicap.

Uitdagende waterpartijen komt u tegen bij 3 holes. De bomen en planten in de course zijn typisch mediterraan. Veel pijnbomen, Spaanse eiken, cipressen, sinaasappelbomen, palmen en olijven. Met daarnaast een breed scala van aromatische planten, zoals tijm en rozemarijn.

Hole nummer zes, par 5 met een dogleg naar rechts, is er één die elke golfer moet spelen. De vergezichten vanaf de tee en de green zijn spectaculair Wellicht dat hardhitters de "dogleg" kunnen afsnijden waardoor ze in twee slagen de green kunnen bereiken.

De Alhaurin Golf oefenomgeving omvat een fantastische natuurgras driving range, een chipping green met bunkers en een putting green. Voor diegenen die het korte spel willen verbeteren vindt u op Alhaurin golf ook een schitterende 9 holes par 3 oefenbaan.

 


Kenmerken

Holes: 18

Type: Resort course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 6045 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Severiano Ballesteros

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Hotel Finca la Mota ****

7 overnachtingen o.b.v. Logies + ontbijt

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen