Hotel Encinar de Sotogrande ****

Golfen

Hotel Encinar de Sotogrande ****

 

Hotel Encinar de Sotogrande is de beste optie voor een perfect verblijf, met een bevoorrechte locatie nabij de stranden van de Costa del Sol en enkele van de beste golfbanen in Spanje, zoals Valderrama, de thuisbasis van de Ryder Cup 1997, op slechts 10 minuten afstand met de auto.

Met gemakkelijke toegang vanaf de A-7, kunt u in slechts een paar minuten genieten van de sfeer van de jachthaven van Sotogrande, stranden met kristalhelder water en de prachtige golfbanen van de Costa del Sol.

Het hotel heeft een fantastische tuin met een zwembad, terras en paddle-tennisbanen, waardoor het een ideale omgeving is om zowel actief als ontspannend te blijven. Binnen is er een moderne bar en restaurant, evenals verschillende evenementenruimtes.

De ruime en comfortabele kamers zijn volledig uitgerust om maximaal comfort tijdens uw verblijf te garanderen. Veel kamers bieden uitzicht op het landschap en de golfbaan La Cañada. Of het nu voor een zakenreis of een vakantie is, de kamers van Hotel Encinar de Sotogrande zijn aangenaam. U kunt er ontspannen, desgewenst werken en het is een fantastische uitvalsbasis voor uw favoriete sport. Natuurlijk kunt u er zeer comfortabel slapen.

 

La Cañada Golf

 

La Cañada heeft leuke en niet erg lange fairways, snelle greens, grote, hoge bomen en een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee . Ideaal voor liefhebbers van golf, zon en natuur.

Omschrijving golfbaan
La Cañada Golf Club ligt aan de Costa del Sol, in het resort Sotogrande, een paradijs voor liefhebbers van een rustgevend, hoogstaand sporttoerisme. In de gemeente San Roque vindt u een groot aantal uitstekende golfbanen, zoals de Real Club van Sotogrande en signature baan bij uitstek Valderrama, de thuisbasis van de Ryder Cup in 1997.

La Cañada Golf Club werd opgericht in 1982, een non-profit sportvereniging, die als hoofddoel heeft golf te promoten en was de eerste openbare golfbaan in Spanje, "The Municipal Golf Course La Cañada", beheert en exploiteert de baan.

De golfbaan, met een lengte van 5.841meters vanaf de witte tees, heeft 18 holes (Par 71), negen holes ontworpen door David Thomas en de andere negen door Robert Trent Jones Senior.

In ongunstige weersomstandigheden wanneer de andere banen van de Costa del Sol tijdelijk gesloten zijn, kan Cañada Golf dankzij het ingenieuze regenafvoersysteem open en speelbaar blijven. De golfbaan ontleent haar naam aan de 18e hole dat het parcours breekt met een breed ravijn. De tees en fairways zijn ingezaaid met Bermuda en de greens met gebogen gras en krijgen daardoor de gewenste snelheid.

 


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 71

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5841 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Daivid Thomas / Robert Trent Jones Sr - 1982

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Hotel Encinar de Sotogrande ****

 

7 overnachtingen o.b.v. Logies + ontbijt

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen