DWO hotel Convento de la Magdalena *****

Golfen

DWO hotel Convento de la Magdalena *****

 

Hotel convento de la Magdalena, het eerste 5-sterrenhotel in Antequera en een van de meest bijzondere accommodaties in Andalusië.

Gesitueerd in het oude klooster van San Pedro de Alcántara, onderscheidt het hotel zich door de grootsheid en elegantie van het historische gebouw uit de 16e eeuw te combineren met moderne dienstverlening voor optimaal comfort. Dit majestueuze hotel houdt de essentie en charme van het oude gebouw in tact.

Antequera ligt op het belangrijkste kruispunt van Andalusië en staat bekend als “het hart” van de autonome gemeenschap. Het was en is  een verplichte tussenstop voor reizigers van alle tijden. Antequera is een synoniem van historische rijkdom.

Antequera dateert uit het jaar 2.500 na Chr. en is het best bewaarde dolmencomplex in Europa, en door UNESCO verklaard als Werelderfgoed , samen met “El Torcal” en "La Peña de los Enamorados".

Hotel DWO Convento La Magdalena *****
Geniet van dat onvergelijkbare gevoel van uitrusten in een uniek hotel, het eerste 5-sterrenhotel in Antequera en een van de meest bijzondere accommodaties in Andalusië.

 

Antequera Golf Club

 

18 spectaculaire holes in het hart van Andalusië!

Spectaculaire 18 holes golfbaan, omgeven door het prachtige natuurpark: EL TORCAL. Dit zijn bergen die miljoenen jaren geleden onder het zeewater lagen.

Antequera Golf, ligt in het zuiden van Spanje in de buurt van Malaga en is een Andalusische golfclub. Antequera Golf is een 18 holes golfbaan met een par van 72 op een terrein van 50 hectare. Ontworpen in 2003 door de Ryder Cup-speler, José Mª Cañizares, staat het bekend als een veeleisende golfbaan. Anders en uniek, bij Antequera Golf stelt elke hole de vaardigheid, precisie en ervaring van zijn spelers op de proef.

Antequera Golf ligt 650 meter boven de zeespiegel, tussen de bergen van Torcal en de vlaktes van La Vega de Antequera. Het is de beste baan in Andalusië wat betreft wegverbindingen, op slechts 30 minuten van Malaga, 45 minuten van Granada en 1 uur van Sevilla en Cordoba. Degenen die op de baan hebben gespeeld, benadrukken het prachtige contrast van landschappen, de diversiteit van de fairways, de kans om alle clubs in je tas te gebruiken, het perfecte onderhoud van de baan, de geweldige service en klantenservice en het respect voor de natuur.

 


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 6105 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: José María Cañizares - 2003

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar DWO hotel Convento de la Magdalena *****

7 overnachtingen o.b.v. Logies + ontbijt

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen