ONA Aparthotel Valle Romano Golf ****

Golfen

ONA Aparthotel Valle Romano Golf ****

 

Een prachtig vakantie- en golfresort in Estepona (Malaga) met de beste appartementen in het hart van de Costa del Sol, op slechts 8 minuten van het strand en 20 minuten van Marbella. In onze volledig uitgeruste appartementen zal uw verblijf comfortabel en ontspannend zijn.

Slechts enkele minuten van verschillende stranden en ongeveer 20 km van Marbella. Het complex is omgeven door een prachtige golfbaan en geniet van een klimaat en een bevoorrecht uitzicht op de zee en de bergen.

Een paar minuten met de auto, en u kunt genieten van de stranden en de jachthaven van Estepona, die een gevarieerd gastronomisch en vrijetijdsaanbod bieden.

APPARTEMENT VAN 79 M² MET TERRAS VAN 25 M², (TOT 6 PERSONEN)
2 slaapkamers, een met een tweepersoonsbed (135 cm breed) en de andere met twee eenpersoonsbedden (90 cm breed), een lounge met een slaapbank (110 cm breed), 2 badkamers en een kluisje. Accommodatie voor maximaal 6 personen, met uitzicht op de zee, de golfbaan of de bergen.

APPARTEMENT MET ZEEZICHT VAN 75 M² MET TERRAS VAN 29 M², (TOT 6 PERSONEN)
2 slaapkamers, een met een tweepersoonsbed (135 cm breed) en de andere met twee eenpersoonsbedden (90 cm breed), een lounge met een slaapbank (110 cm breed), 2 badkamers en een kluisje. Accommodatie voor maximaal 6 personen, met uitzicht op de zee, de golfbaan of de bergen.

ATTIC APPARTEMENT VAN 69 M² MET TERRAS VAN 54 M², (TOT 5 PERSONEN)
2 slaapkamers, een met een tweepersoonsbed (135 cm breed) en de andere met twee eenpersoonsbedden (90 cm breed), een lounge met een slaapbank (110 cm breed), 2 badkamers en een kluisje. Accommodatie voor maximaal 5 personen, met uitzicht op de zee, de golfbaan of de bergen.

 

Valle Romano Golf

 

De Valle Romano golfbaan is een baan met een uitstekend maar eenvoudig ontwerp en heeft een eigen persoonlijkheid.

Het is voorbereid op het Europese circuit, met fairways die zijn ontworpen om zich aan te passen aan spelers van alle niveaus en ruime greens.

De 18 holes zijn een eerbetoon aan onze kampioenen; golfers, van mannen en vrouwen die met hun triomfen veel hoofdstukken hebben geschreven in de geschiedenis van de Spaanse golf. De herinnering aan hun namen zal met waardering en genegenheid in Valle Romano blijven.

 

Het ontwerp staat garant voor het plezier van amateur-golfers maar is ook een uitermate uitdagend parcours voor lage handicappers en professionals. Dit is een baan die is ontworpen om eens een legende te worden

Het Estepona landgoed beslaat 60 hectare, een circuit van 5 km, en is gebouwd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitsnormen die zijn opgesteld door de United States Golf Association of America, met Agrostis "Tifsport" -gras, gecertificeerd door de universiteit van Georgië, en een modern irrigatiesysteem.

Met gemiddeld 5 tees per hole, ruime greens met veel vlagposities én met uitzicht op zee, is Valle Romano een golfbaan om te genieten in alle betekenissen van het woord.

 


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6372 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Cabell B. Robinson - 2010

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar ONA Aparthotel Valle Romano Golf ****

7 overnachtingen o.b.v. Logies + ontbijt

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen