Aparthotel Manilva Sun ****

Golfen

 Aparthotel Manilva Sun ****

 

Ideaal voor reizen met familie of vrienden. Dankzij de uitstekende locatie kunt u genieten van alle geneugten en unieke plekken die de bestemming biedt, maar ook van rust in een rustige en ontspannen omgeving.

Volledig in en toegerust voor uw rust en plezier
De appartementen zijn zeer licht en volledig uitgerust. U zult alles wat u nodig heeft kunnen vinden terwijl u zich net zo comfortabel voelt als thuis.

Wekelijkse schoonmaakservice met wisseling van lakens en handdoeken.

U kunt kiezen voor een appartement met één, twee of drie slaapkamers

Woonkamer met terras
1, 2 of 3 slaapkamers
1 of 2 badkamers
Keuken uitgerust met vaatwasser, wasmachine, koelkast, oven, magnetron en keukengerei
Warm/koud airconditioning in woonkamer en slaapkamers
Flat screen satelliet-tv
Gratis wifi
Overdekte parkeerplaats

 

Doña Julia Golf Club

 

Doña Julia Golf, een van de beste golfbanen aan de Costa del Sol, ligt in de gemeente Casares, hoewel een deel van de omtrek grenst aan Manilva, op een paar meter van de zee en de bergen, waar u kunt genieten van een panoramisch uitzicht van de bergketen Sierra Bermeja en Ronda.

Beschrijving golfbaan
De eerste zeven holes gaan heuvelop met een fantastisch uitzicht op zee (met name het hoogste deel van het parcours op de tee 8) heeft een geweldig uitzicht. Doña Julia is kwaliteit. Alles is zoals het zou moeten zijn, brandschoon. De greens zijn groot, eerlijk en gelijkwaardig. Het is absoluut een golfbaan die snel één van je favorieten zal zijn, want hoewel soms lastig, Doña Julia is voor spelers van alle niveaus.

Signature hole Doña Julia Golf
10e Par 4, 405 meter. Stroke index 1. Sla af over een vallei naar een kleine fairway die van links naar rechts voor je uit loopt. Als het je lukt om de fairway te vinden, heb je een perfecte slag nodig naar de grote green met water aan de rechterkant, Slicers moeten hier vooral opletten!

Doña Julia Golf ligt op slechts 100 meter van de A-7, km.146. Er is een afslag die naar de golfbaan leidt, deze afslag ligt aan de voet van de A-7 richting Manilva en Algeciras, op ongeveer 100 meter na de rotonde die naar de stad Casares leidt. Een goede referentie voor de afslag van Dona Julia is het “La Choza”-restaurant.

Doña Julia Golf is strategisch gelegen op 45 km afstand van Marbella, 18 km van Sotogrande en 35 km van Gibraltar. De steden Malaga, Jerez en Sevilla zijn respectievelijk 96 km, 134 km en 221 km, allemaal met luchthavens en treinverbindingen, vooral Malaga met de "AVE" hogesnelheidstrein en een groot netwerk van snelwegen.

 


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 71

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5629 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Antonio Garrido - 2006

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Aparthotel Manilva Sun ****

7 overnachtingen o.b.v. self catering

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen