ONA Aparthotel Alanda Club Marbella ****

Golfen

ONA Aparthotel Alanda Club Marbella ****

 

Het resort biedt 150 exclusieve appartementen met 1, 2, 3 of zelfs 4 slaapkamers, die zijn ingericht in twee verschillende stijlen met alle comfort en luxe die u maar kunt wensen:

Overdekt zwembad, jacuzzi, sauna, gymzaal ... en op slechts een paar meter van het strand en het winkel- en recreatiegebied Elviria; dit zijn slechts enkele van de voordelen die u kunt genieten bij Ona Alanda Club Marbella.

Ruime appartementen ontworpen voor gezinnen en groepen vrienden, waar de grootte van de lounges, kamers en terrassen u maximaal comfort bieden tijdens uw verblijf.

Marbella Golf & Country Club

 

Deze prachtige 6000 meter lange baan is gelegen op slechts vijf minuten van Marbella en is in 1994 ontworpen door de wereldberoemde golfbaan architect Robert Trent Jones en biedt een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee op de meeste holes.

Deze unieke baan wordt beschouwd als een van de moeilijkste van heel Spanje. Het spel bestaat uit doglegs en zeer strategisch geplaatste waterhindernissen, waarvan de moeilijkste zich op de 6e bevindt. Hier speelt u een dogleg naar links en net als u denkt dat u de bunkers en waterhindernis slim heeft overwonnen, zult u beseffen dat concentratie en precisie weer nodig zijn om nog een aantal waterhindernissen te bedwingen, voordat de bal veilig op de green kan landen.

Het prachtige Clubhuis heeft alles wat u nodig heeft om na het spel te ontspannen. Samen met een buitengewone proshop, massage mogelijkheden en een tennisbaan, is er een restaurant dat mediterrane en internationale gerechten biedt, evenals een brede selectie van sushi. Bekijk anderen in hun poging om veilig te landen op de 6e onder het genot van een drankje op het ruime terras van de bar.

 


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 5827 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Robert Trent Jones

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar ONA Aparthotel Alanda Club Marbella

7 overnachtingen o.b.v. Logies + ontbijt

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen