Parador Campo de Golf El Saler *****

Golfen

Parador Campo de Golf El Saler *****

 

Ga voor een sterrenbehandeling en geniet van service van wereldklasse in Parador de El Saler

Deze prachtige accommodatie ligt op 4 minuten lopen van het strand. Parador is gelegen aan de beroemde El Saler golfbaan, in natuurreservaat aan de kust. Het luxe en moderne hotel beschikt over een spa en gratis Wi-Fi.

De kamers van het Parador Campo de Golf El Saler zijn modern en ruim. Ze zijn allemaal voorzien van verwarming, airconditioning en tv en veel kamers bieden uitzicht op de golfbaan.

In de spa kunt u genieten van diverse exclusieve behandelingen en massages. Daarnaast zijn er ook sauna's en een verwarmd zwembad. In de zomermaanden is het buitenbad van het hotel geopend. Het Parador beschikt over gratis parkeergelegenheid.

Het restaurant van het El Saler is gespecialiseerd in lokale rijstgerechten, en dan met name in paella.

De El Saler golfbaan is één van de top 10-golfbanen in Spanje. U kunt ook natuurreservaat Albufera verkennen, waar een variëteit aan planten en dieren te vinden is. De stad Valencia ligt op slechts 18 km afstand.

Club de Golf El Saler

 

Niet voor niets staat El Saler op de 60e plaats tussen de beste topbanen ter wereld.

Omschrijving golfbaan

El Saler ligt ten zuiden van Valencia, direct aan de Middellandse Zee, in het natuurpark Albufera. U golft er in een prachtig natuurgebied met ongerepte duinen, fraaie pijnboombossen en het beroemde kattenkruid. Niet voor niets staat El Saler op de 60e plaats tussen de beste topbanen ter wereld.

Het ontwerp is van Javier Arana, een van de meest prestigieuze ontwerpers van Spanje. Hij haalde het maximale uit het natuurlijke landschap, alle dennenbossen meegerekend. Ook maakte hij slim gebruik van het duinengebied als barrière naar het strand. De baan dateert al uit 1968 en doordat de wind er de afgelopen veertig jaar vrij spel heeft gehad, heeft het gebied nu iets weg van een Schots landschap. Werkelijk prachtig.

Iedereen die op deze par 72 baan heeft gespeeld, weet het: brede lanen, enorm uitdagende greens, en bijna honderd strategisch geplaatste bunkers, waarvan sommige worden gevormd door het natuurlijke duinengebied. De moeilijkste en best beschermde hole is nummer 8, een par 4. U bent gewaarschuwd!

 

 


Kenmerken

Holes: 18

Type: Links course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 6355 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Javier Arana - 1968

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Parador Campo de Golf El Saler *****

 

7 overnachtingen o.b.v. Logies + ontbijt

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen