Hotel Melia Sancti Petri *****

Golfen

Hotel Melia Sancti Petri

 

Direct aan het strand gelegen met het rustgevende geluid van de golven om ’s nachts heerlijk te slapen, op 5 minuten van de prachtige golfbaan La Estancia en 4 andere banen in de nabije omgeving. Wat wilt u nog meer ?

Wordt wakker in een majestueus Arabisch paleis, stap de deur uit en neem een duik in de oceaan, ga golfen en kom terug voor een voortreffelijke lunch. Een siësta bij het zwembad of sightseeing zou de volgende stap kunnen zijn, maar houdt ook rekening met de prachtige zonsondergang over de Atlantische Oceaan die in de avond op u wacht.

1001 nachten
In dit paradijs kunt u zich in prachtig ontworpen kamers en suites ontspannen. U zult de Arabische invloed voelen, die al eeuwenlang in Andalusië de boventoon voert. Marmeren zuilen, Arabische fonteinen en perfect aangelegde tuinen weerspiegelen de Nasriden stijl waar u zich als een koning zult voelen en waar ervaren personeel u in dit vijf sterren Resort zal verwennen.
 
Indrukwekkend bereide mediterrane en internationale gerechten
De Pool Bar, de Golf Bar of de Terrace Bar, wat kiest u voor een ontspannend drankje na een partijtje golf? U zou ze allemaal moeten proberen. U kunt dineren in het elegante Alhambra Gourmet Restaurant, in de Arabische tuin van het Patio Restaurant of in het Aqua Restaurant met uitzicht op het zwembad. Wat u ook kiest u kunt het niet fout doen.

Een Golfbaan voor de deur en 3 in de directe omgeving
Een spa, een business centrum, waaronder internet, printers en faxen, een fantastisch zwembad, een golfshop en 3 golfbanen binnen 5 minuten van het hotel. Voeg dit samen met het beroemde Playa de Barossa, een prachtig natuurgebied, ongelooflijke duinen en de adembenemende zonsondergang over de Atlantische Oceaan en u bevindt zich in het spreekwoordelijke paradijs.

3 Belangrijkste redenen om te kiezen voor het Melia Sancti Petri
1 . Een prachtig Arabisch paleis dat hand in hand gaat met Andalucische cultuur
2 . Een keuze uit fantastische golfbanen
3 . Perfecte combinatie van golf en vakantie voor het hele gezin in een 5 sterren Resort

 

La Estancia Golf

 

La Estancia Golf is een mooie baan tussen Cadiz en Gibraltar, in de buurt van het fantastische Barrosa Beach met zijn 4 en 5 sterren Resorts. Hier bevindt u zich in een zeer luxe omgeving.

De baan zelf is opgebouwd uit diverse meren en beekjes waar een constant veranderende wind domineert waardoor het spel elke keer verandert. Er zijn talrijke beschermde gebieden die u tijdens uw rondje tegenkomt. Ze zijn het leefgebied van meer dan 25 verschillende soorten vogels.

Uw ronde op La Estancia zou niet compleet zijn zonder het clubhuis, gebouwd in een typische Andalusische stijl. Hier vindt u een breed scala aan drankjes en snacks om na uw spel van te genieten.

Het indrukwekkende restaurant met op het terras comfortabele banken en uitzicht op de baan, is de perfecte plek om achterover te leunen en te praten over wat u de volgende keer dat u deze spannende baan speelt zou kunnen verbeteren.

 


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6257 meter

Handicap m/v: 28736

Ontwerp: Alan Rijks - 2009

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Hotel Melia Sancti Petri

7 overnachtingen o.b.v. Logies + ontbijt

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen