Hotel Iberostar Royal Andalus ****

Golfen

Hotel Iberostar Royal Andalus

 

Een oneindige lijst van dingen die u kunt doen of simpelweg achterover leunen en ontspannen. Het is uw keuze op dit fantastische Resort, dat direct is gelegen aan het romige gekleurde zand van een van de fantastische Atlantische stranden van Andalusië.

Dit Resort biedt de perfecte setting voor een golfvakantie. Het komt tegemoet aan alle faciliteiten die u zich maar kunt bedenken, zoals een spa, tennisbanen en nog veel meer.

Het eindeloze strand van La Barrosa en de Novo Sancti Petri golfbaan bevinden zich voor de deur en binnen 30 minuten rijden vindt u nog eens 10 eerste klas golfbanen. Verveling is hier geen optie.
 
luxe accommodatie

Maak een keuze uit een van de grote luxe kamers en suites met een prachtig uitzicht op het zwembad en de Atlantische Oceaan of de golfbaan. Hier krijgt u het gevoel van totale ontspanning. Geniet na uw spel op uw balkon van een heerlijke Jerez Sherry, de koele zeebries die door uw haren waait, terwijl u tegelijkertijd de majestueuze zonsondergang over de zee kunt bewonderen.

Eersteklas all inclusive dineren
Het uitgebreide buffet met zowel regionale als internationale gerechten varieert dagelijks. U zult niet weten wat als eerste te kiezen. Als u niet oppast zult u dankzij deze fantastische selectie aan gerechten, moeten werken om de calorieën kwijt te raken in het zwembad, op de baan of in het fitnesscentrum en spa. De hotelbars bieden een grote selectie aan drankjes, waaronder de wereldberoemde Jerez Sherry geproduceerd in deze regio en niet te vergeten een breed scala aan heerlijke Spaanse wijnen.
 
Iedereen zal hier gelukkig zijn
Als u op zoek bent naar golf en rust dan is dit de vakantie voor u. De spa met jacuzzi en een verwarmd zwembad is alleen voor volwassenen en is verboden terrein voor iedereen onder 18 jaar. Het Resort heeft een waterpark voor de kinderen en een kinderclub. U kunt achterover leunen en ontspannen of heerlijk golfen, terwijl uw kinderen de tijd van hun leven hebben dankzij de vriendelijke en creatieve medewerkers in de kids club.

3 Belangrijkste redenen te kiezen voor Iberostar Royal Andalus Resort:
1. Fantastische uitdagende golfbaan voor de deur
2. Vele bezienswaardigheden en mogelijkheden rond Jerez en de oude haven van Cadiz
3. Geweldig als golf vakantie, voor een vakantie met het gezin of als combinatie van de twee

 

Novo Sancti Petri Golf

 

Dicht bij Cadiz en op slechts enkele meters van het fantastische strand van Barrosa ligt deze golfbaan in het midden van het Novo Sancti Petri Resort. De baan is vernoemd naar het eilandje van Sancti Petri, de oorspronkelijke locatie van de beroemdste tempel van het westen in de oudheid, de Hercules Melkart.

In deze opmerkelijke streek vol luxe Resorts, kan het niet anders dan dat Severiano Ballesteros deze prestigieuze baan heeft ontworpen. Brede fairways en 3 meren bepalen de baan, bekend als de Sea en Pine course. U wordt omringd door pijnbomen, maar de meest spectaculaire plaats op de baan is hole 6. De grap is dat het uitzicht op de zee zo adembenemend is dat u zou vergeten om te putten.

Warm en vriendelijk personeel, uitstekende Spaanse gerechten en een bodega met elke Spaanse wijn en likeur die u zich maar wenst staan voor u klaar in dit 5 sterren clubhuisrestaurant. Hier vindt u ook een Proshop en zelfs een kleuteropvang.

 


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6460 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Severiano Ballesteros - 1990

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Hotel Iberostar Royal Andalus

7 overnachtingen o.b.v. All inclusive

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen