Hotel Double Tree by Hilton Islantilla Golf & Beach ****

Golfen

Hotel Double Tree by Hilton Islantilla Golf & Beach

 

27 uitdagende holes en dicht bij het strand, dit 4 sterren Resort biedt u alle golf en luxe die u zich kan wensen.

Hotel Double Tree by Hilton Islantilla Golf & Beach, recent volledig gerenoveerd, is te vinden aan de westelijke Andalusische kust, onderbroken door kleine vissershavens en gouden zandstranden, duinen en pijnbomen. Dankzij de Atlantische winden is dit gebied ook favoriet bij surfers en windsurfers.

Golf en vrije tijd perfect in balans

Islantilla Golf Resort is een prachtig 4 sterren complex te midden van de Islantilla golfbaan en op slechts 800m van het strand. Alle 204 kamers, suites en bungalows zijn ruim en licht met een prachtig uitzicht, zijn volledig uitgerust en hebben toegang tot internet.

Vrije tijd voor de hele familie
Elke 15 minuten vertrekt er een gratis mini trein naar het strand en het Resort. Hier vindt u de Beach Club met een zoet water zwembad en kinderbad, een solarium, een café en een restaurant. De zeilschool wordt gerund door de windsurf kampioen van Spanje Fernando Serra Lalaurie.


Tijdens de zomermaanden biedt het hotel een miniclub. Uw kinderen zullen zich vermaken onder supervisie van gekwalificeerd personeel. Het hotel organiseert excursies naar waterparken, lokale shopping trips en dagtochten naar de Algarve en Gibraltar om uw vakantie een extra tintje te geven.
 
Golf op zijn best
De Islantilla golfbaan heeft drie 9 holes banen met verschillende combinaties, dus elke dag is een nieuwe ervaring. Er is een opvallend clubhuis met een sauna, een zwembad en een ruime tuin. Islantilla golf was gastheer van verschillende toernooien en is door Golf Digest magazine gerangschikt in de top 100.

Belangrijkste redenen om te kiezen voor Hotel Double Tree by Hilton Islantilla Golf & Beach 
1. Goede golfmogelijkheden op een familievriendelijk resort
2. Luxe faciliteiten en attent personeel
3. Kies je eigen entertainment op een bijzondere locatie of geniet van de vele georganiseerde activiteiten

 

Islantilla Golf

 

27 uitdagende holes en dicht bij het strand, dit 4 sterren Resort biedt u alle golf en luxe die u zich kan wensen.

Islantilla Golf heeft haar deuren in 1992 geopend en sindsdien is het geworden tot één van de beste en meest bekende Spaanse golfbanen in Europa.

In 1995 was het de locatie voor de Turespaña Masters welke werd gewonnen door Alex Cejka, alsmede diverse Challenge Tour toernooien, waaronder de APG van Spanje. Dit gaf Islantilla een grotere status en een ongekende reputatie. In 2000 werd de course - door het prestigieuze tijdschrift Golf Digest - geplaatst in de top 100 van golfbanen in Europa.

27 holes, drie verschillende banen omringd door veel groen en een indrukwekkend uitzicht over zee. De zorgvuldige vormgeving geven de course een geweldige kwaliteit en variatie.

De gladde hellingen, het water, het landschap, het klimaat, maken het golfspel tot een waar genoegen voor alle type spelers en handicaps. U gaat op Islantilla golf een echte uitdaging aan. Deze golfbaan staat garant voor een gezonde dosis spanning

Het clubhuis beschikt over alle faciliteiten die u nodig heeft om volop te genieten van uw bezoek. Het beschikt over kleedkamers, kluisjes, een sauna en een prachtig zwembad met schitterend aangelegde tuinen. U kunt buggy's, elektrische trolleys en clubs huren. De driving range heeft een capaciteit van meer dan 60 mensen en heeft een enorme chipping- en putting green.

 


Kenmerken Islantilla Golf

Holes: 18

Type: Championship course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 6142 meter

Handicap m/v: 36/36

Ontwerp: D. Enrique Canales & D. Luís Recasens - 1992

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Hotel Double Tree by Hilton Islantilla Golf & Beach

7 overnachtingen o.b.v. half pension

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen