Fairplay Resort Golf & Spa *****

Golfen

Fairplay Resort Golf & Spa

 

Geniet van een weelderige mix van moderne luxe. Ontspan en kom tot rust met een paar ronden golf en een bezoekje aan de luxe spa.

Ontsnap aan de stress en spanningen van het dagelijkse leven in het Fairplay Resort Golf & Spa. Ontspan en kom tot rust met een paar ronden golf en een bezoekje aan de luxe spa en beleef een weelderige mix van moderne luxe.

Het hotel beschikt over 82 luxe kamers en suites en 10 exclusieve privé villa's met elk een eigen zwembad. De enige moeilijke keuze zal zijn in welke van de 6 unieke restaurants u gaat dineren.
 
Historische tekeningen.
Benalup ligt tussen de witte dorpen van Medina Sidonia en Vejer de la Frontera, op slechts 200 meter van de Benalup Golf & Country Club. Het dorp zelf is te vinden ten zuidoosten van Cadiz. Een van de belangrijkste historische bezienswaardigheden in Benalup zijn de primitieve grot tekeningen in de natuurlijke grotten en spelonken die u in dit gebied nog zult aantreffen.


Design interieur
De kamers en suites zijn ingericht volgens de hoogste standaard met warme, uitnodigende kleuren, een inspiratie van Marokko tot Bali. Prachtige kunstwerken sieren de muren klaar om u mee te voeren naar de Serengeti. Bijna alle kunstwerken zijn origineel en het is heel moeilijk om een ander hotel te vinden met zo'n grote collectie echte kunst.


Flexibiliteit en uitdaging
Benalup Golf is gelegen in een unieke omgeving met een prachtig uitzicht over de La Janda vallei en het Los Alcornocales natuurpark. Deze natuurlijke maar zeer technische door Paul Rolin ontworpen baan biedt een grote flexibiliteit en is een uitdaging voor spelers van elk niveau.

 
Belangrijkste redenen om te kiezen voor Fairplay Resort Golf & Spa 
1. Geniet van de keuze uit 6 unieke restaurants en geniet van exquise diners.
2. Bijzondere aandacht en zorg is besteed aan de inrichting van de luxe kamers en suites
3. Fantastische historische tekeningen in de grotten van Tajo de las Figueras die terecht in 1924 als artistiek architecturale monumenten zijn gekenmerkt.

 

Benalup Golf

 

Geniet van een weelderige mix van moderne luxe. Ontspan en kom tot rust met een paar ronden golf en een bezoekje aan de luxe spa.

Benalup Golf ligt in een unieke omgeving met een prachtig uitzicht over de "La Janda" Vallei en het 'Los Alcornocal' natuurpark. De autentieke maar toch zeer technische baan biedt een grote veelzijdigheid en is een uitdaging voor spelers van elk niveau.

De baan is ontworpen door Paul Rolin en kan worden gekwalificeerd als vlak, met een overvloed aan bomen. Afgezien van het ¨bepalen van een mooi landschap¨, beinvloeden de posities van deze bomen hoe u de greens zult aanspelen.

De waterhindernissen zijn strategisch geintegreerd in het ontwerp en spelen een belangrijke rol bij uw course management.

 


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 73

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6104 meter

Handicap m/v: 36/36

Ontwerp: Paul Rolin - 2004

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Fairplay Resort Golf & Spa

7 overnachtingen o.b.v. Logies + ontbijt

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen