Hotel Envia Almeria Spa & Golf *****

Golfen

Hotel Envia Almeria Spa & Golf *****

 

Hotel ENVIA Almería Spa & Golf ligt op slechts 16 kilometer van het centrum van de stad Almería. Het is een kenmerkend 5-sterren toeristencomplex met een indrukwekkend spa- en wellnesscentrum en een prachtige golfbaan.

Als u besluit om uw volgende vakantie door te brengen in de regio Almeria dan vindt u hier alle gewenste faciliteiten en profiteert u van de beste aanbiedingen.

La Envia Golf ligt op de hellingen van de Sierra de Gádor, met prachtig uitzicht over de baai van Almeria, omgeven door een oase van palmbomen en inheemse vegetatie. Het is ongetwijfeld een idyllische plek om te ontspannen en te genieten van de natuur.

La Envia spa- en wellnesscentrum heeft indrukwekkende oppervlakte van 5000 vierkante meter, met een compleet en gevarieerd aanbod van esthetische behandelingen, een spa-circuit, fitnessruimte, cafetaria, auditoria, speelkamer en schoonheidssalon.

Dit alles maakt het Hotel ENVIA Almeria Spa & Golf een van de beste resorts in Almeria en in Andalusië.

 

La Envia Golf

 

Palmbomen, Mimosa-bomen en veel inheemse planten, bloemen en struiken lopen over de lengte van de fairways en verder, waardoor de indruk van een spectaculaire oase ontstaat.

De 18 holes par 70 golfbaan strekt zich uit over een meer dan 5.700 meter golvend terrein, met tal van bunkers, waterpartijen en zorgvuldig gepositioneerde greens om de golfer een interessante test van hun vaardigheden en vaardigheden te presenteren.

Bovendien staat de golfbaan La Envia bekend om de zorg voor de interessante en uitdagende greens, waarvan er vele zijn verhoogd, ontworpen om een ​​mix van plezier en moeilijkheid in uw ronde te brengen.

De eerste negen kunnen worden omschreven als relatief vlakke, langwerpige holes, vooral de 2e en de 5e die je zullen helpen je voor te bereiden op de back nine - hoewel ze korter zijn, vereisen ze een meer doordachte benadering van elke hole.

Holes 12, 13 en 14 - ook bekend als "Amen Corner" van La Envia - bieden de mogelijkheid van een birdie of twee, hoewel ze je kaart net zo gemakkelijk kunnen verpesten!

 


Kenmerken La Envia Golf

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 70

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5412 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Francisco Mendoza Montero - 1993

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Hotel Envia Almeria Spa & Golf

7 overnachtingen o.b.v. half pension

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen