The Westin Bonmont Golf & Spa Resort *****

Golfen

The Westin Bonmont Golf & Spa Resort *****

 

Het The Westin Bonmont Golf Resort & Spa is een rustig gelegen resort, voorzien van alle comfort. De Costa Dorada met grote trekpleisters als Salou en Tarragona is zeer gekend bij de vele zonnekloppers. In deze regio is dan ook van alles te doen. Indien u van dit alles graag wilt proeven, maar niet tuk bent op een verblijf in een massaal hotel, dan is dit resort dé accommodatie voor u. Weg van alle drukte, alles is voorhanden om niet altijd weg te hoeven gaan én u kunt spelen op een pracht van een golfbaan!

U verblijft hier op basis van logies in een modern en licht appartement met twee of drie slaapkamers. Het is overigens wel mogelijk om half pension bij te boeken indien gewenst. De appartementen bestaan onder andere uit een leefruimte, een terras, een compleet uitgeruste keuken, twee badkamers (een met douche, en een met bad), televisie, dvd speler, airconditioning,… Bedlinnen en handdoeken zitten mee in de prijs en hoeft u dus niet mee te nemen. Scheelt weer in de koffer en zo kan die extra polo of paar slippers toch nog mee!

Zoals gezegd kunt u perfect de dag doorbrengen op het resort zelf. Zo is er bijvoorbeeld een groot fitnesscentrum, een tennisbaan, een restaurant, er is WiFi in het clubhuis en u heeft uiteraard onbeperkt toegang tot de gemeenschappelijke tuinen en zwembaden. De prachtige golfbaan van Bonmont ligt naast The Westin Bonmont Golf Resort & Spa en is een absoluut pareltje in deze regio!

 

Club de Golf Bonmont Terres Noves

 

De ontwerper Robert Trent Jones Junior laat u optimaal genieten van het uitzicht op de Middellandse Zee en/of van de prachtige bergketens op de achtergrond. Zoals het bij deze ontwerper hoort, komt u hier niet minder dan zo’n 90 bunkers tegen. Het is een heuvelachtig terrein met hier en daar een indrukwekkend ravijn. Bonmont is een lange baan met redelijk brede fairways en voldoende waterobstakels. Een goed onderhouden baan en een absolute uitdaging voor elk type speler. Er geldt een handicapeis van GVB. (18 holes, par 72, 6.379 meter)

La Graiera maakt gebruik van het licht heuvelachtige Catalaanse landschap. Het is één van de langste banen in Spanje en redelijk technisch. Na afloop zal u ongetwijfeld veel te vertellen hebben over de laatste hole met een enorme dogleg over een ravijn. Een spectaculair stukje ontwerp! Er geldt een handicapeis van 36/36. (18 holes, par 72, 6.585 meter)

 


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5600 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Folco Nardi - 1974

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar The Westin Bonmont Golf & Spa Resort *****

7 overnachtingen o.b.v. Logies + ontbijt

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen