Village Bonavista de Bonmont ***

Golfen

Village Bonavista de Bonmont ***

 

100% recreatie tussen de palmbomen, op het strand en in de wellness- en zwemfaciliteiten

Geniet van

  • Een autovrij vakantiepark naast de golfbaan van Bonmont.
  • Ruime wellness- en zwemfaciliteiten en de animatie van de Kidsclubs (van 4 t/m 17 jaar).
  • Ruime appartementen met airconditioning en het strand van Miami Platja op 7 km afstand.

 

Kunt u niet kiezen tussen de zee of de bergen? Zet koers naar Catalonië. Gegarandeerd een zonnige vakantie!

Het vakantiepark Bonavista de Bonmont ligt in een beschermde natuuromgeving aan de Costa Dorada, met in de buurt de prestigieuze golfbaan die door Robert Trent Jones Sr is ontworpen en de beroemde wijngaarden van Priorat.

De lichte appartementen met airconditioning zijn ingericht in heldere tinten voor een interieur dat rust uitstraalt. De mediterrane architectuur gaat perfect op in de omgeving met palmbomen en groene tuinen. Vanaf uw balkon heeft u uitzicht op dit landschap.

Sporten of lekker luieren: u kiest! Onze geweldige wellness- en zwemfaciliteiten, met onder andere een verwarmd zwembad van 400 m² en een kikkerbad, zullen bij iedereen in de smaak vallen. Snakt u naar een moment van rust? Geniet van de ontspannende waterstralen, de hydromassagebedden en de twee bubbelbaden. Houdt u van actie? Probeer tegen de stroom van de waterbaan in te 
zwemmen. Voor nog meer waterpret kunt u ook een dag op het strand doorbrengen, dat zich op 7 km afstand bevindt.

Er is genoeg animatie voor het hele gezin. Onze teams zorgen ervoor dat u zich geen moment hoeft te vervelen en dat het hele gezin met een koffer vol geweldige herinneringen naar huis gaat. Petanque, volleybal, een circusworkshop, sporttoernooien: u zult zich hier niet vervelen!

Geniet 's middags of 's avonds op het lommerrijke terras van het restaurant van mediterrane gerechten of neem plaats in de bar voor een drankje. Voor enkele kleine boodschappen kunt u terecht in onze kleine supermarkt. 

 

Club de Golf Bonmont Terres Noves

 

De ontwerper Robert Trent Jones Junior laat u optimaal genieten van het uitzicht op de Middellandse Zee en/of van de prachtige bergketens op de achtergrond.

Zoals het bij deze ontwerper hoort, komt u hier niet minder dan zo’n 90 bunkers tegen. Het is een heuvelachtig terrein met hier en daar een indrukwekkend ravijn.

Bonmont is een lange baan met redelijk brede fairways en voldoende waterobstakels.

Een goed onderhouden baan en een absolute uitdaging voor elk type speler. Er geldt een handicapeis van GVB. (18 holes, par 72, 6.379 meter)

 


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6379 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Robert Trent Jones jr.

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Village Bonavista de Bonmont ***

7 overnachtingen o.b.v. self catering

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen