Roda Golf & Beach Resort - appartement ****

Golfen

Roda Golf & Beach Resort - appartement ****

 

Prachtig onderhouden luxe privéwoningen, omgeven door schitterende baaien en stranden, medicinale zoutmeren en modderbaden.

Stelt u zich eens voor: uw tenen in het meer met een zonnetje op uw hoofd die een glimlach op uw gezicht tovert. Roda Golf & Beach Resort ligt dicht bij Murcia aan de Costa Calida, met prachtige baaien en stranden, medicinale zoutmeren en modderbaden, zoals Mar Menor met kalmerend water dat niet dieper is dan 7 meter. Hier kunt u genieten van gemiddeld 300 dagen zon, 253 km strand en een gemiddelde jaarlijkse temperatuur van 21 graden.

Niets dan plezier

Er is een breed scala aan voorzieningen in de nabijgelegen stad Los Alcazares. Naast watersporten kunt u genieten van een historische spa. Een boottocht naar het kleine eiland Perdiguera is eveneens aan te raden, om vervolgens een duik te nemen in de heldere zee, en sardines 'a la plancha' met een glas sangria ter afsluiting.

Thuisgevoel in huiselijke luxe
Ontspan en kom tot rust in kwalitatief uitstekende accommodaties in een eigen veilige omgeving. Alle appartementen beschikken over 2 slaapkamers voor maximaal 4 personen, een woon/eetkamer, aparte volledig ingerichte keuken en een ruim balkon. Op het Resort vindt u een supermarkt, was- en schoonmaakservice, golfshop, restaurant en in de zomermaanden transfers naar het strand.

Strategische schoonheid
Roda golfbaan is een 18 holes golfbaan ontworpen door de prestigieuze Europese golfbaan ontwerper Dave Thomas. De natuurlijke schoonheid van de baan is te danken aan een zorgvuldige planning en technische expertise, met weelderige, glooiende fairways, meren en palmbomen. De populaire 7e hole is een korte par 3 met een indrukwekkend greeneiland pal voor het clubhuis.

Belangrijkste redenen om te kiezen voor Roda golf en beach Resort
1. Luxe privéwoningen in een veilige omgeving.
2. Medicinale en schoonheidsbehandelingen afkomstig van de omringende zoutmeren.
3. Gelegen bij de beveiligde Mar Menor, ook wel bekend als 's werelds grootste zwembad.

 

Roda Golf

 

Weelderige fairways, waterpartijen, palmbomen. Roda Golf is een prachtbaan. Dit is echter geen toeval of geluk. De natuurlijke schoonheid is het resultaat van zorgvuldige planning en technische expertise.

Roda Golf is dan ook ontworpen door de internationaal vermaarde architect Dave Thomas. Hij heeft het voorheen platte landschap weten om te vormen tot een golfterrein dat niet alleen uitdagende spelmogelijkheden biedt, maar ook een lust voor het oog is.

Met name de zevende hole, een korte par drie met een intimiderende eilandgreen, is een knap staaltje baanontwerp. Niet in de laatste plaats omdat deze hole, om de toeschouwers te vermaken en de druk op de spelers nog wet extra op te voeren, precies voor het clubhuis is gepositioneerd.

 


Kenmerken Roda Golf

Holes: 18

Type: Resort course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6177 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Dave Thomas

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Roda Golf & Beach Resort

7 overnachtingen o.b.v. Self catering

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.
Offerte aanvragen