Hotel Valle del Este Golf & Spa ****

Golfen

Hotel Valle del Este Golf & Spa ****

 

Golf, gezondheid en beauty en alles wat u nodig heeft op een geweldige locatie met de meeste zonuren en minste neerslag in Europa.

Valle del Este Golf Resort heeft alles wat u nodig heeft voor een stressvrije vakantie. Tijdens de maanden juli en augustus is er een kinderclub beschikbaar, evenals een babysitservice. Dus waarom zou u niet kiezen uit meerdere restaurants en bars, terwijl u weet dat uw kleintjes veilig zijn. Er is een winkelcentrum met kleding boetieks, cadeauwinkel, een bank en nog veel meer.

Bijzondere omgeving
In de uiterste zuid oostelijke hoek van het Iberisch schiereiland bevindt zich de zonovergoten provincie Almeria, met de meeste zonuren en minste neerslag in Europa. Het Resort is een uitzonderlijk vier sterren complex in een bijzondere regio, met een eigen golfbaan, beach club, een spa en een sportclub.


Dit uitstekende hotel bestaat uit drie verdiepingen met 142 ruime tweepersoonskamers en suites. Alle kamers hebben toegang tot internet, internationale TV en een balkon met uitzicht op de golfbaan of de kust.

Relax en maak uw hoofd leeg
Het wellness centrum beschikt over state of the art apparatuur. Drie zwembaden, waterbedden, whirlpool, sauna, Turks bad en talloze schoonheidsbehandelingen, evenals een compleet fitnesscentrum.

 
Tactisch spel
De 18 holes golfbaan heeft brede fairways en verhoogde tees. Interessante greens, tactisch geplaatste waterhindernissen en bunkers die bij elk hole zorgen voor een echte uitdaging, ongeacht het niveau van de speler.

Belangrijkste redenen om te kiezen voor hotel Valle del Este Golf & Spa
1. Een stressvrije golfvakantie, die in vrijwel al uw wensen zal voorzien.

2. State of the art wellness en beautycentrum
3. Meeste zonuren en minste neerslag in Europa

 

Valle del Este Golf

 

Er zijn waterhindernissen maar maar vooral op de 3de, 5de en 18de hole zult u al uw skills moeten aanwenden om een goed resultaat te behalen.

Bijna elke hole heeft verhoogde tees waardoor u prachtige vergezichten heeft maar vooral een duidelijk beeld krijgt van de lay-out. De fairways zijn breed en er zijn relatief weinig bunkers.

Valle del Este is fantastisch om te spelen. De Valle del Este golfbaan is ontworpen door Jose Canales en is een geweldige beleving voor ervaren en minder ervaren spelers.

 


Kenmerken Valle del Este Golf

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 71

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 5715 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: José Canales - 2002

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar hotel Valle del Este Golf & Spa

7 overnachtingen o.b.v. half pension

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen