Hotel Thalasia Spa Thalasso & Wellness ****

Golfen

Hotel Thalasia Spa Thalasso & Wellness ****

 

Thalasia is een gloednieuw, luxe spa- en wellnesshotel met een van de modernste thalassotherapie-centra van Europa. Het ligt aan de beroemde zoutmeren van het natuurpark 'San Pedro del Pinatar', vlakbij de Mar Menor en de Middellandse Zee.

Pronkstuk van Hotel Thalasia is het eigen thalassotherapie-centrum van 4.500 m2, met zeewaterbaden die van alle luxe en comfort zijn voorzien. In de zomer heeft het natuurlijke water in deze (buiten)baden met 26 graden een heerlijke temperatuur. Bijzonder is ook het 'Labyrint der contrasten', een route met onder meer bi-thermale douches, een Finse sauna, een vaporarium, massagestenen, een ijsgrot en een relax-bad. Verder zijn er meer dan veertig individuele cabines voor thalassobehandelingen, beautybehandelingen en medicinale behandelingen.

Maar ook op culinair gebied kunt u zich in Thalasia heerlijk laten verwennen. Er is een buffetrestaurant met 'show-cooking', en een gastronomisch restaurant, 'La Sal', dat een uitstekende keuken heeft. Verder zijn er verschillende bars, waaronder een zwembadbar, een lobbybar en een chill-outbar op het dakterras van het hotel.

Kenmerken
Mooie ligging aan natuurpark vlakbij de Middellandse Zee

Ruime kamers met terras/balkon
Eigen thalassotherapie-centrum
Twee zandstranden in de directe omgeving

Overige faciliteiten
Parkeergelegenheid (tegen betaling)

Diverse lounges
Souvenirwinkel
Beautycenter
Kapper
Kinesisruimte

 

Lo Romero Golf

 

Lo Romero ligt nabij El Pilar de la Horadada, op de provinciegrens van Alicante en Murcia. Deze gloednieuwe baan is in januari 2008 geopend en is zo ontworpen dat hij speelbaar is voor alle niveaus.

De oorspronkelijke flora op Lo Romero wordt goed beschermd, en zorgvuldig aangevuld met typisch inheemse gewassen. Eekhoorns, patrijzen, konijnen, lokale vogelsoorten en trekvogels voelen zich hier helemaal thuis.

De baan is bijzonder veelzijdig, dus zorg ervoor dat u al uw clubs meeneemt. Het spectaculaire parcours kent 57 zeer strategisch geplaatste bunkers, 8 meren, en her en der een prachtig kabbelend beekje. De eerste 9 holes liggen in een natuurlijk, glooiend stroomgebied. Vroeger stond daar een grote finca met plantages van citrusvruchten. De tweede 9 holes zijn aangelegd op de vroegere boomgaarden van de oude boerderij.

Het groen van de natuur contrasteert op Lo Romero prachtig met de strakblauwe horizon van de Middellandse Zee, die La Manga en Mar Menor scheidt. Maar let op: door de nabijheid van de zee kan de wind u soms parten spelen tijdens de afronding van het spel. Hole 18, een schitterende par 4 met eilandgreen, is een uitdaging op zich. U zou niet de eerste zijn die de bal onder het toeziend oog van de terrasbezoekers niet op de green krijgt, laat staan in één keer.

 


Kenmerken Lo Romero Golf

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 6337 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: - 2007

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Hotel Thalasia Spa Thalasso & Wellness

7 overnachtingen o.b.v. logies + ontbijt

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen