Hotel Peralada Wine Spa Golf *****

Golfen


Hotel Peralada Wine Spa Golf *****

 

Hotel Peralada Wine Spa & Golf biedt 64 rustige kamers met prachtig uitzicht op de golfbaan, het Albera gebergte, de middeleeuwse stad Peralada en de Pyreneeën op de achtergrond. Hotel Peralada heeft een breed scala van prachtig ingerichte kamers en bijzondere suites die aan al uw wensen voldoen:

 

Putting, verwennerij & Peralada
Ontdek de verschillende opties die het nachtleven aan de Costa Brava u kan bieden. U kunt kiezen uit rustige pubs aan de kust, een game bij Casino Peralada of lange dansnachten in de populairste clubs.

 

Na zo’n heerlijke avond is er is geen betere manier om te ontspannen dan een bezoekje aan de spa. The Wine Spa is een beauty en wellness centrum geïnspireerd door Peralada’s wijn traditie. Het biedt vele mogelijkheden voor gezicht en lichaamsbehandelingen op basis van de natuurlijke weldaden van druiven en wijn. "Perfect putten, perfecte verwennerij - perfect Peralada" (Tripadvisor)

 

Bekroond voor iedereen
Een uitstekende geonduleerde 18 holes par 71 baan met meren, bomen en weelderig aangelegde tuinen is het een perfecte belangrijke baan voor spelers van alle niveaus. Het is bij verschillende gelegenheden bekroond als de beste golfbaan aan de Costa Brava en in 2000 door IAGTO (International Association of Golf Tour Operators) gezien als dé in opkomst zijnde Golf Bestemming.

 

Belangrijkste redenen om te kiezen voor Peralada Wine Spa Golf
1. Een ruime keuze aan luxe kamers en suites die aan al uw vakantiewensen voldoen
2. Wijntherapie spa, perfect na een ronde golf op de bekroonde golfbaan
3. Dichtbij prachtige en interessante voorzieningen

Club de Golf Peralada

 

De golf club heeft een 18 holes, par 71 baan van 6071 meter in lengte. Het is één van de mooiste en meest complete golfbanen in Catalonië, de baan is zeer attractief en ontspannend voor spelers van alle niveaus. Peralada Golf Club heeft ook een pitch en putt baan, putting greens, een approach zone, en een driving range op twee niveaus (één overdekt).

 

Voor spelers van elk niveau

De golfbaan vermengt zich perfect met het omringende landschap en de natuur. Met een zorgvuldig ontwerp, een meer en stukjes bebossing, en met een paar heuvelachtige delen, is de baan geschikt voor spelers van alle niveaus. De baan lijkt misschien vrij gemakkelijk maar wacht maar tot de bries van zee in het spel komt! De Peralada pitch en putt baan heeft een comfortabele en plezierige route met 9 holes met dubbele tee-off. Deze baan is ideaal voor spelers die willen genieten van een partijtje golf gespeeld over een middellange en korte afstand.

Prestigieus

De baan is geopend in juni 1993 en is op verschillende gelegenheden verkozen tot de beste aan de Costa Brava. De baan heeft vier tees per hole en is geschikt voor het spelen van top competities. De baan heeft alle jaren PGA European Tour Championships gehost, evenals prestigieuze internationale toernooien zoals de PGA Pre-Qualifying School en de Senior Qualifying School.

Prachtig clubhuis

Peralada Golf Club beschikt ook over een prachtig clubhuis, waar afhankelijk van de weersomstandigheden, heerlijke maaltijden op het terras worden geserveerd. Het vijf sterren Hotel Golf Peralada met diverse restaurants en een exclusieve wijn-therapie Spa, met op wijn gebaseerde behandelingen, is ook te vinden op de golfbaan.Kenmerken: Peralada Golf

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 71

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6071 meter

Handicap m/v: 28/36

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar hotel Peralada Wine Spa Golf

7 overnachtingen o.b.v. logies + ontbijt

3 green fees p.p.

Opties:

Half pension

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen