DWO Hotel Les Palmeres ****

Golfen


DWO Hotel Les Palmeres ****

 

Een rustig gelegen familiehotel op 100 meters van de kust

Calella, heeft zijn status verdiend als de toeristische hoofdstad van de Catalaanse kuststreek. De stad heeft een aantrekkelijk aanbod voor de reiziger.

Gelegen op 50 km van Barcelona en Girona, is het hotel perfect gesitueerd voor allerlei soorten excursies en activiteiten maar ook centraal gelegen t.o.v. de allerbeste golfbanen aan de Costa Brava. Dit gegeven maakt het een ideale toeristische bestemming. Bovendien is het bekroond met het Europese Blauwe Vlag-kwaliteitslabel en als Sports Tourism Destination (DTE).

Hotel DWO Les Palmeres is een gezellig, rustig familiehotel gelegen in de kustplaats Calella (Maresme). Het ligt op de tweede lijn van de zee en op 100 meter van het strand. Het is een ideale optie om uit te rusten en een heerlijke vakantie door te brengen aan de Catalaanse kust. In deze aangename mediterrane omgeving kunt u ontspannen in en bij de zwembaden, zonnebaden op ons zonneterras en genieten van een prachtig panoramisch uitzicht vanuit het infinity zwembad.

PGA Golf de Catalunya - Stadium

 

Krachtig, grillig en adembenemend, dat zijn de steekwoorden voor PGA Golf de Catalunya. De baan is geopend in het voorjaar van 1999. Dennen en gebogen kurkeiken omhullen het landschap.

 

Omschrijving golfbaan

Mooi en heel uitdagende baan, door de vele bomen en grote meren. Het is een lange baan geschikt voor "big hitters", maar nauwkeurigheid is ook van essentieel belang omdat de greens zijn omgeven door water. Iedereen die het plezier heeft gehad om deze baan te bespelen is weggegaan met een positieve indruk. Meer dan alles is het een baan die respect af dwingt van zowel amateurs als meer ervaren spelers.

In haar eerste levensjaar was de baan al gastheer van twee grote toernooien. Allereerst de Sarazen World Open in het najaar van 1999 waar Thomas Bjorn weg ging met de trofee. Maar ook de Peugeot Open de España kwam in het voorjaar van 2000 naar dit mooie deel van Catalunya. Engeland´s Brian Davis won met een geweldige score van 274 slagen. De top van de Europese Tour was unaniem in hun lof voor deze laatste aanwinst op de portfolio van de PGA Europese Tour Courses.

Al direct in haar jonge leven was de PGA Golf de Catalunya zo hoog aangeschreven dat ze in 2001 door Golf World werd verkozen tot de 10e beste baan in Europa. De Stadium baan is onlangs zelfs verkozen tot nummer 3 op de ranglijst van Europa's top 10 van beste banen (Bron: VK Golf Monthly Magazine, april 2009).

De Stadium baan is één van de twee banen van PGA Golf Catalunya
Met twee prachtige banen (Stadium en Tour) is PGA Golf de Catalunya één van Europa's voornaamste golf resorts.Kenmerken: PGA Catalunya - Stadium

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 6588 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Neil Coles & Angel Gallardo - 1999

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Kenmerken: PGA Catalunya - Tour

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 5901 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Neil Coles & Angel Gallardo - 1999

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar DWO Hotel Les Palmeres ****

7 overnachtingen o.b.v. logies + ontbijt

3 green fees p.p.

Opties:

Half pension

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen