Golf Apartments Beach & Golf resort

****

Golfen


Golf Apartments Beach & Golf resort

 

Prachtige landelijke locatie, aan zee en in de nabijheid van een van de meest prestigieuze Spaanse golfbanen en bijzondere stranden.

 

Als u van een bijzondere belevenis houdt, vergeet dan niet om uw camera mee te nemen naar Golf Appartementen Beach & Golf resort. De Middellandse Zee is slechts een van de karakteristieken van de adembenemende Costa Brava.

Aan de andere kant zijn er opvallende kenmerken van de met sneeuw bedekte toppen van de Pyreneeën, een meer dan 2000 meter hoog beeldhouwwerk, dominant in het hele landschap.

Discrete luxe
Gelegen in het hart van de Costa Brava, aan een van de beste stranden van de omgeving. De appartementen, vormen in combinatie met het Hotel La Costa golf & beach resort een idyllisch toeristisch complex, waar u van de zee, golf, watersport en de natuur kunt genieten. Op een groot privé terrein met de rust en stilte van het Catalaanse platteland. Het biedt mooie 2, 4 en 6 persoons appartementen en bungalows, allen met uitzicht op de tuin, het zwembad of de Pals golfbaan. Dankzij een prettige verlichting en warm gekleurde stoffen hebben de kamers een gastvrije sfeer.

Voel de wind in de zeilen
Als u van watersport houdt, kunt u via de tuinen van het hotel naar het strand. U vindt er een zeilschool met kajaks, catamarans en windsurffaciliteiten. Voor de verandering kunt u ook o.l.v. een kapitein een boottocht maken voor een picknick excursie en kennis maken met de oevers van de Costa Brava met zijn verborgen grotten en helder water.

Uitstekend golf
Golf de Pals wordt beschouwd als een van de top 100 banen in Europa en een van de meest prestigieuze van Spanje. Platja de Pals is de oudste baan aan de Costa Brava. De natuurlijke schoonheid, rust en de nabijheid van de zee stimuleert elke golfer hier te spelen.

Belangrijkste redenen om te kiezen voor Golf Appartementen Beach & Golf Resort
1. Verbazingwekkende mediterrane locatie op het Catalaanse platteland en bij zee
2. Boottochten en watersporten voor alle niveaus
3. Gelegen bij de oudste, maar een van de meest populaire Spaanse golfbanen

Golf de Pals

 

De Golfbaan de Pals is een par 73 baan, van 6263 meter lang. Het heeft een typisch Brits design en staat vol met oude pijnbomen. Gebouwd in 1966, is dit de oudste golfbaan aan de Costa Brava. De baan is ontworpen voor een krachtig spelletje golf en vereist grote nauwkeurigheid.

De eerste holes zijn niet overdreven lang, maar omdat ze zijn omgeven door pijnbomen en strategisch geplaatste bunkers, moeten ze met grote nauwkeurigheid bespeeld worden om uw bal op de green te krijgen. Het ontwerp vereist een zeer precies spel omdat alle fairways zijn omgeven door grote naaldbomen. Gelegen in een rustige omgeving, dicht bij de zee, wordt Golf de Pals beschouwd als één van de meest prestigieuze banen van Spanje. Het clubhuis heeft een duidelijk Engelse sfeer, een geheel eigen charme en vormt de finishing touch op een first class dagje golfen.

Geschiedenis
De baan is gelegen op de vroegere landbouwgrond van Arenals de Mar. De duinen zijn bedekt met een immens dennenbos dat zeventig jaar geleden is geplant. Het idee voor Golf de Pals is ontstaan aan het begin van de jaren zestig en bedacht door Baltasar Parera Vilar en zijn vrouw Doña Rosa Coll Llach. Zij hebben gezorgd voor het benodigde stuk land, de bouw van de eerste negen holes, het clubhuis en de noodzakelijke onderhoudsapparatuur.

Hoewel het tijdschrift Destino in haar februari-editie van 1961 de eerste schetsen van de toekomstige golfbaan publiceerde is het werk pas gestart in 1964. De baan is gebouwd onder beheer van de Engelse architect de heer Fred Hawtree, die vanaf het begin nauw heeft samengewerkt met de Parera-Coll familie. De initiatiefnemers hebben gewerkt met veel respect voor het milieu.

De eerste holes van de eerste Costa Brava golfbaan zijn in de zomer van 1966 ingewijd. Kort nadien, in 1968, is de baan uitgebreid met negen holes zodat een volledige 18 holes golfbaan ontstond. De nieuwe baan is in 1970 geopend met het houden van de "Spanish International Amateur Championship". Twee jaar later is op Golf de Pals, de "1972 Spanish Open" gehouden. Sindsdien wordt de baan beschouwd als één van de mooiste in Spanje dankzij haar ontwerp en constructie en is het dé locatie van vele internationale wedstrijden.

Omgeving en milieu
De Pals golfbaan heeft een uitzonderlijk landschap met zijn ligging op kustduinen gesteund door de aanplant van veel bomen aan het begin van de 20e eeuw. De baan ligt ongeveer 500 meter van de zee vandaan. Tegenwoordig bestaat deze nauwkeurig aangelegde baan uit een uitgebreid dennenbos met bomen van meer dan honderd jaar oud.

De zorg voor milieu-aspecten op de golfbaan en zijn faciliteiten heeft geresulteerd in het opzetten van een ambitieus programma voor milieubeheer in 2004. In 2006 heeft dit milieubeheerprogramma de internationale kwaliteitsnorm ISO 9001 en de ISO 14001 voor het milieu verkregenKenmerken: Golf de Pals

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 73

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6222 meter

Handicap m/v: 36/36

Ontwerp: F. W. Hawtree - 1968

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Golf Apartments Beach & Golf resort

7 overnachtingen o.b.v. self catering

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen