Hotel the level at Meliá Villaitana Golf & Spa Resort *****

Golfen

Hotel the level at Meliá Villaitana Golf & Spa Resort *****

 

Mensen die luxe zoeken hoeven niet verder te kijken dan hotel ¨The Level at Meliá Villaitana¨. Gelegen op een heuvel met uitzicht op Benidorm, met ultra luxe 5-sterren suites en een kenmerkende spa.

Het presenteert een vijf sterren luxe in een unieke ambiance. Ingericht met elegantie en grandeur, van de lobby tot de suites, van restaurants en conferentiezalen, alles is aangepast aan wat de moderne bezoeker van wereldklasse hotels mag verwachten.

 

Fysieke verwennerij
De spa is een van de vele kenmerken van Hotel ¨The Level at Meliá Villaitana¨. Met 13 behandelkamers met individueel afgestemde therapieën en ontspannende modder behandelingen uit de Dode Zee, om u te verleiden tot verwennerij, watercircuits, zwembaden, een solarium en een volledig uitgeruste fitnessruimte.

 

Internationale ontwerpers
Hotel ¨The Level at Meliá Villaitana¨ en haar 4-sterren zusterhotel, hotel Meliá Villaitana zijn gebouwd als een mediterraan dorpje met 25 individuele gebouwen te midden van 2 bijzondere 18-holes golfbanen, ontworpen door Jack Nicklaus. Gelegen op een heuvel buiten het stads leven, kunt u van golf genieten in een volledig pretentieloze omgeving, met een fantastisch uitzicht over Benidorm en de baai van Marina Baixa.

 

Keuze te over
Met 8 uitstekende restaurants en cafés heeft u de keuze van barbecue tot een bijzonder diner. Het hotel biedt ook een kinderclub en buitenactiviteiten zoals Go karts, themaparken en fietstochten.

 

Belangrijkste redenen om te kiezen voor hotel ¨The Level at Meliá Villaitana¨
1. Ultra luxueuze glamour suites
2. Nicklaus design championship golfbaan én een schitterende executive baan.
3. Innovatief wellness-centrum met hoog gekwalificeerde therapeuten

 

Villaitana Golf - Levante

 

Villaitana Levante is een championship course en geheel in Amerikaanse stijl ontworpen door golflegende Jack Nicklaus. Met zijn brede lanen, prachtige greens en een totale lengte van 6.576 meter geniet u bij elke stap die u zet van het schitterende uitzicht over de Middellandse Zee en de 'Sierra de Finestrat'.

Natuurlijke omgeving

Omdat de golfbaan geen onderdeel uitmaakt van de stedelijke ontwikkeling of ten prooi is gevallen aan projectontwikkelaars, kunt u er volop genieten van de natuurlijke omgeving. Waar u ook staat, waar u ook kijkt, het is één ononderbroken uitzicht over de Middellandse Zee en de bergen.

 

Villaitana Golf - Poniente

 

Golflegende Jack Nicklaus heeft het natuurlijke landschap van de tweede baan van Villaitana weten om te toveren tot een verbluffende 18 holes (par 62) baan, met een totale lengte van 3.858 meter.

Schitterende vergezichten

Villaitana Poniente is in zijn geheel opgenomen in de afdaling van de vallei met zijn dennenbomen. En net als op de eerste baan van Villaitana, 'Levante', wordt u getrakteerd op schitterende vergezichten op de Middellandse Zee en de bergen. Hoewel dit een relatief korte baan is, is de opwinding er niet minder om.

Korte ijzers zijn de sleutel

Het ontwerp van deze baan zorgt ervoor dat alle spelers volop kunnen genieten van een unieke golfervaring, ongeacht hun handicap. Villaitana Poniente vereist een goede beheersing van de korte ijzers en is zeer veeleisend voor de speler met een lage handicap, hoewel alle holes voldoende alternatieven biedt voor de spelers met een gemiddelde en een hoge handicap.

 


Kenmerken Villaitana Levante Golf

Holes: 18

Type: Championship course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 6226 meter

Handicap m/v: 28/36

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Kenmerken Poniente Golf

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 62

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 3858 meter

Handicap m/v: 28/36

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar hotel The Level Melia Villaitana *****

7 overnachtingen o.b.v. logies + ontbijt

3 green fees p.p.

Opties:

Half pension

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen