Hotel Meliá Villaitana Golf & Spa Resort ****

Golfen


Hotel Meliá Villaitana Golf & Spa Resort ****

 

Kunt u het zich voorstellen het hele jaar door baden in de warme Spaanse zon? De Costa Blanca aan de Middellandse Zee kent gematigde winters en herfsten wat een zeer aangename ervaring is.

Trakteer uzelf
De spa is een van de vele kenmerken van Hotel Meliá Villaitana en haar 5-sterren zusterhotel, ¨The Level at Meliá Villaitana¨. Met 13 behandelkamers met individueel afgestemde therapieën en ontspannende modder behandelingen uit de Dode Zee, om u te verleiden tot verwennerij, watercircuits, zwembaden, een solarium en een volledig uitgeruste fitnessruimte.

Internationale ontwerpers
Hotel Meliá Villaitana is ontworpen door de Spaanse architect Andres Piñeiro. Hij heeft de traditionele architectonische stijl van Marina Baixa verwerkt met schilderachtige pleinen, idyllische plekjes en gebouwen die gewoon adembenemend zijn. Internationale ontwerpers  De twee bijzondere 18-holes golfbanen zijn ontworpen door Jack Nicklaus. Gelegen op een heuvel buiten het stadsleven, kunt u van golf genieten in een volledig pretentieloze omgeving, met een fantastisch uitzicht over Benidorm en de baai van Marina Baixa.

Diversiteit is de sleutel
Met 8 uitstekende restaurants en cafés heeft u de keuze van barbecue tot bijzondere diners. Het hotel biedt ook een kinderclub en buitenactiviteiten zoals Go karts, themaparken en fietstochten.

Belangrijkste redenen om te kiezen voor Hotel Meliá Villaitana
1. Amerikaanse stijl championship golfbaan ontworpen door Jack Nicklaus
2. Innovatief wellness-centrum biedt een scala aan behandelingen en watercircuits
3. Authentiek Spaans hotel in de stijl van een Mediterraan dorp

 

Villaitana Golf - Levante

 

Villaitana Levante is een championship course en geheel in Amerikaanse stijl ontworpen door golflegende Jack Nicklaus. Met zijn brede lanen, prachtige greens en een totale lengte van 6.576 meter geniet u bij elke stap die u zet van het schitterende uitzicht over de Middellandse Zee en de 'Sierra de Finestrat'.

Natuurlijke omgeving

Omdat de golfbaan geen onderdeel uitmaakt van de stedelijke ontwikkeling of ten prooi is gevallen aan projectontwikkelaars, kunt u er volop genieten van de natuurlijke omgeving. Waar u ook staat, waar u ook kijkt, het is één ononderbroken uitzicht over de Middellandse Zee en de bergen.

 

Villaitana Golf - Poniente

 

Golflegende Jack Nicklaus heeft het natuurlijke landschap van de tweede baan van Villaitana weten om te toveren tot een verbluffende 18 holes (par 62) baan, met een totale lengte van 3.858 meter.

Schitterende vergezichten

Villaitana Poniente is in zijn geheel opgenomen in de afdaling van de vallei met zijn dennenbomen. En net als op de eerste baan van Villaitana, 'Levante', wordt u getrakteerd op schitterende vergezichten op de Middellandse Zee en de bergen. Hoewel dit een relatief korte baan is, is de opwinding er niet minder om.

Korte ijzers zijn de sleutel

Het ontwerp van deze baan zorgt ervoor dat alle spelers volop kunnen genieten van een unieke golfervaring, ongeacht hun handicap. Villaitana Poniente vereist een goede beheersing van de korte ijzers en is zeer veeleisend voor de speler met een lage handicap, hoewel alle holes voldoende alternatieven biedt voor de spelers met een gemiddelde en een hoge handicap.

 Kenmerken Villaitana Levante Golf

Holes: 18

Type: Championship course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 6226 meter

Handicap m/v: 28/36

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Kenmerken Poniente Golf

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 62

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 3858 meter

Handicap m/v: 28/36

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar hotel Melia Villaitana

7 overnachtingen o.b.v. logies + ontbijt

3 green fees p.p.

Opties:

Half pension

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.


Offerte aanvragen