Hotel La Laguna Spa & Wellness ****

Golfen

Hotel La Laguna Spa & Wellness ****

 

Luxueus hotel met een uitgebreid wellness- & spa-aanbod. La Laguna ligt schitterend aan natuurpark 'Laguna de la Mata', nabij de beroemde salinas (zoutmeren) van Torrevieja.

2000 jaar oude olijfbomen

Alles in hotel La Laguna ademt kwaliteit. Van het spacentrum tot de subtropische tuin met z'n meer dan 2000 jaar oude olijfbomen: de hele omgeving is erop ingericht om u van een perfecte vakantie te laten genieten. Het hotel heeft een uitgebreid wellness-aanbod en een zeer sfeervol restaurant met een uitmuntende keuken.

 

Dichtbij La Marquesa Golf

Het hotel is eigendom van de eigenaren van La Marquesa Golf & Country Club op ca. 5 minuten per auto.

Belangrijkste redenen om te kiezen voor hotel La Laguna Spa & Wellness
1. Ligging aan natuurpark ´´Laguna de la Mata voor een heerlijke golfvakantie met alle faciliteiten op loopafstand. 
2. Uitgebreid wellness aanbod
3. Dicht bij het strand van Guardamar, de zoutmeren en de prachtige steden Alicante en Elche

 

La Marquesa Golf & country Club

Golf & Countryclub La Marquesa ligt ongeveer 35 kilometer ten zuiden van Alicante, dichtbij de A37 en de oude hoofdweg N332 in het plaatsje Rojales. De golfbaan is aangelegd in een glooiende vallei tussen de heuvels van Quesada. De vele pijn- en palmbomen zorgen voor een mooie ambiance, het ideale klimaat voor een heerlijk dagje golf, in zomer én winter. Re-design door Miguel Angel Jimenez in 2019.

Ongecompliceerd

La Marquesa is een redelijk ongecompliceerde baan, voornamelijk vlak, met een goede combinatie van korte en lange holes. Niet al te moeilijk voor beginners en toch prikkelend genoeg voor de gevorderde speler. De brede fairways, doorkruist door kanaaltjes, meren en andere hindernissen, bieden ieder type speler een aangename uitdaging.

Goede score haalbaar

Veel van de greens hebben de nodige glooiingen, waardoor ze behoorlijk pittig kunnen zijn. Extra aandacht voor de put is dan ook belangrijk. Blijft u bij de moeilijkere holes geconcentreerd en benut u de kansen op de wat eenvoudigere holes, dan behoort een goede score op La Marquesa zeker tot de mogelijkheden. Wel zo prettig voor het zelfvertrouwen!

Re-design

In 2019 heeft de baan een structureel re-design gekregen en is beduidend interessanter geworden voor zowel beginnende als gevorderde spelers. Nieuwe routing en een aantal gloednieuwe holes met prachtige greens. De nieuwe hole 16 is buitengewoon interessant. Het is een korte par 3 maar u moet over het water naar een glooiende eilandgreen.

 Kenmerken La Marquesa Golf & Country Club

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 71

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5870 meter

Handicap m/v: 28/36

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat! 

Golfvakantie naar Hotel La Laguna Spa & Wellness

7 overnachtingen o.b.v. logies + ontbijt

3 green fees p.p.

Opties:

Half pension

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen