Boutique hotel Meridional Beach ****

Golfen

Boutique hotel Meridional Beach ****

 

Dit uitstekende hotel ligt direct aan het prachtige zandstrand van Guardamar de Segura en vlak bij het begin van de gezellige boulevard. Dit middelgrote familiair geleide boutique hotel ligt aan het strand van Guardamar maar niet direkt aan de drukke boulevard. Het ademt daardoor rust uit en u zult zich direct op uw gemak voelen. De medewerkers zijn vriendelijk en zeer servicegericht. Zon en zee en het mediterrane karakter van dit hotel zullen u goed doen.

Heerlijk Mediterraan eten

Het bij het hotel horende restaurant 'el Jardin' is beroemd om z'n heerlijke vis gerechten, Valenciaanse paella's en rijstgerechten. U zult extra genieten in de hydro massage zone met panoramische jacuzzi en van het uitzicht vanaf de prachtige sky bar.

Comfortabel en trendy

Alle kamers zijn ruim, onlangs gerenoveerd, en voorzien van een gerieflijke badkamer. Boutique hotel Meridional Beach is een uitstekende basis voor een heerlijke golf- en strandvakantie.

De kamers hebben een balkon, hebben vrijwel allemaal zicht op zee, zijn modern en vriendelijk ingericht. U vindt hier zo veel comfort dat zeker niet ieder hotel tot de standaard kan rekenen.


Belangrijkste redenen om te kiezen voor boutique hotel Meridional Beach
1. Perfecte ligging voor een heerlijke golfvakantie
2. Trendy, comfortabel hotel aan het strand met zeer goed restaurant 
3. Dicht bij de La Marquesa Golf & Country Club en de prachtige steden Alicante en Elche

 

La Marquesa Golf & country Club

 

Golf & Countryclub La Marquesa ligt ongeveer 35 kilometer ten zuiden van Alicante, dichtbij de A37 en de oude hoofdweg N332 in het plaatsje Rojales. De golfbaan is aangelegd in een glooiende vallei tussen de heuvels van Quesada. De vele pijn- en palmbomen zorgen voor een mooie ambiance, het ideale klimaat voor een heerlijk dagje golf, in zomer én winter. Re-design door Miguel Angel Jimenez in 2019.

Ongecompliceerd

La Marquesa is een redelijk ongecompliceerde baan, voornamelijk vlak, met een goede combinatie van korte en lange holes. Niet al te moeilijk voor beginners en toch prikkelend genoeg voor de gevorderde speler. De brede fairways, doorkruist door kanaaltjes, meren en andere hindernissen, bieden ieder type speler een aangename uitdaging.

Goede score haalbaar

Veel van de greens hebben de nodige glooiingen, waardoor ze behoorlijk pittig kunnen zijn. Extra aandacht voor de put is dan ook belangrijk. Blijft u bij de moeilijkere holes geconcentreerd en benut u de kansen op de wat eenvoudigere holes, dan behoort een goede score op La Marquesa zeker tot de mogelijkheden. Wel zo prettig voor het zelfvertrouwen!

Re-design

In 2019 heeft de baan een structureel re-design gekregen en is beduidend interessanter geworden voor zowel beginnende als gevorderde spelers. Nieuwe routing en een aantal gloednieuwe holes met prachtige greens. De nieuwe hole 16 is buitengewoon interessant. Het is een korte par 3 maar u moet over het water naar een glooiende eilandgreen.

 Kenmerken La Marquesa Golf & Country Club

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 71

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5870 meter

Handicap m/v: 28/36

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat! 

Golfvakantie naar Boutiquehotel Meridional Beach

7 overnachtingen o.b.v. logies + ontbijt

3 green fees p.p.

Opties:

Half pension

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen