Bonalba Golf Resort hotel & golf ****

Golfen

Bonalba Golf Resort hotel & golf ****

 

Dit moderne, luxueuze golfhotel heeft een schitterende ligging. In het hart van de golfbaan Bonalba, tussen het heuvellandschap van Mutxamel en de prachtige zandstranden van San Juan.

In traditioneel Spaanse stijl ontworpen door Guillermo Reynés, is dit hotel tegelijkertijd modern en harmonieus geïntegreerd in de bijzondere, natuurlijke omgeving.

Verwarmd zwembad
Hotel Bonalba beschikt over een groot openluchtzwembad, een verwarmd zwembad en diverse spafaciliteiten, zoals een hammam, sauna en jacuzzi, die voor alle gasten vrij toegankelijk zijn.

Sfeervol restaurant
De hotelkamers zijn ruim en luxe ingericht en beschikken allemaal over een balkon. Het hotel heeft een zeer sfeervol restaurant met uitstekende keuken.

Uitgaan in Alicante
Hotel Bonalba ligt direct aan de golfbaan en bovendien zijn er meerdere prachtige golfbanen in de buurt. Het uitgaanscentrum van de prachtige stad Alicante is dichtbij

Belangrijkste redenen om te kiezen voor Bonalba Golf Resort hotel & golf ****
1. Dicht bij Alicante
2. Ruime keuze met een grote verscheidenheid aan sportieve mogelijkheden
3. Prachtige locatie nabij stranden en steden met het hele jaar door heerlijke temperaturen

 

Bonalba Golf

 

Bonalba is gelegen tussen het heuvellandschap van Bonalba en Mutxamel, vlakbij de Middellandse Zee. Vanaf de golfbaan geniet u dan ook van verschillende schitterende panorama's.

Eerlijke baan
Bonalba heeft geen blinde holes, staat bekend als een 'eerlijke' baan en is geschikt voor spelers van elk niveau. De baan wordt gekenmerkt door een grote variëteit aan mediterrane vegetatie en waterhindernissen, een groot aantal bunkers en ruime greens.

Hoek van de weesgegroetjes
Aan het begin van de eerste 9 holes zult u regelmatig een waterhindernis op uw pad vinden. De 'front nine' eindigt met 3 holes die om uiterste concentratie vragen. Lokale golfers noemen dit ook wel de 'hoek van de weesgegroetjes'. Dat u het vast weet!

Uitzicht op zee
De tweede negen holes vergen vaak een wat krachtiger slag, hoewel precisie nog steeds belangrijk blijft. Vanaf hole 16 heeft u een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee.
Houd op de laatste 3 holes ook rekening met de wind!

 


Kenmerken Bonalba Golf

Holes: 18

Type: Championship course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 6367 meter

Handicap m/v: 28/36

 

Alicante Golf, Font del Llop, Alenda Golf, Villaitana Golf en El Plantio Golf liggen in de omgeving van dit hotel

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Bonalba Golf Resort hotel & golf ****

7 overnachtingen o.b.v. logies + ontbijt

3 green fees p.p.

Opties:

Half pension

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen