Asia Gardens Hotel & Thai Spa *****

Golfen


Asia Gardens Hotel & Thai Spa *****

 

Ga voor een VIP behandeling en geniet van service van wereldklasse in Asia Gardens Hotel & Thai Spa, a Royal Hideaway Hotel.

Dit indrukwekkende hotel in Thaise stijl ligt in het Sierra Cortina-gebergte en biedt een prachtig uitzicht over de Costa Blanca. Dit Barceló hotel ligt te midden van dennenbossen, heeft een spa en 7 buitenbaden.

In de stijlvolle kamers van Asia Gardens Hotels & Thai Spa kun je gratis gebruikmaken van WiFi. De kamers hebben een Balinese inrichting en zijn voorzien van kimono's en slippers.

De fraaie tuin biedt Aziatische fonteinen en infinity pools. Er zijn ook traditionele huizen op palen waar Thaise massages worden gegeven. De spa bestaat uit een verwarmd binnenbad, een hot tub en een fitnesscentrum. De kinderen kunnen zich vermaken in de piratenkinderclub.

Het hotel beschikt over 4 restaurants, waaronder buffetrestaurant Udaipur en een Aziatisch à la carte restaurant. Verder vind je er een mediterraan, een internationaal restaurant en 3 karakteristieke bars.

De prachtige golfbanen Villaitana Levante en Villaitane Poniente liggen vrijwel om de hoek en op korte afstand liggen de golfbanen Altea Hills, La Sella, Alicante Golf, Alenda Golf, Font del Llop en El Plantio.

Je rijdt in 30 minuten naar de luchthaven van Alicante. Je kunt ook Benidorm met het strand Playa de Levante bezoeken, op 2 km afstand.

 

Villaitana Golf - Levante

 

Villaitana Levante is een championship course en geheel in Amerikaanse stijl ontworpen door golflegende Jack Nicklaus. Met zijn brede lanen, prachtige greens en een totale lengte van 6.576 meter geniet u bij elke stap die u zet van het schitterende uitzicht over de Middellandse Zee en de 'Sierra de Finestrat'.
Natuurlijke omgeving
Omdat de golfbaan geen onderdeel uitmaakt van de stedelijke ontwikkeling of ten prooi is gevallen aan projectontwikkelaars, kunt u er volop genieten van de natuurlijke omgeving. Waar u ook staat, waar u ook kijkt, het is één ononderbroken uitzicht over de Middellandse Zee en de bergen.

Villaitana Golf - Poniente
Golflegende Jack Nicklaus heeft het natuurlijke landschap van de tweede baan van Villaitana weten om te toveren tot een verbluffende 18 holes (par 62) baan, met een totale lengte van 3.858 meter.
Schitterende vergezichten
Villaitana Poniente is in zijn geheel opgenomen in de afdaling van de vallei met zijn dennenbomen. En net als op de eerste baan van Villaitana, 'Levante', wordt u getrakteerd op schitterende vergezichten op de Middellandse Zee en de bergen. Hoewel dit een relatief korte baan is, is de opwinding er niet minder om.
Korte ijzers zijn de sleutel
Het ontwerp van deze baan zorgt ervoor dat alle spelers volop kunnen genieten van een unieke golfervaring, ongeacht hun handicap. Villaitana Poniente vereist een goede beheersing van de korte ijzers en is zeer veeleisend voor de speler met een lage handicap, hoewel alle holes voldoende alternatieven biedt voor de spelers met een gemiddelde en een hoge handicap.

 Kenmerken Villaitana Levante Golf

Holes: 18

Type: Championship course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6226 meter

Handicap m/v: 28/36

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Kenmerken Villaitana Poniente Golf

Holes: 18

Type: Executive course

Par: 62

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 3858 meter

Handicap m/v: 28/36

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Asia Gardens Hotel & Thai Spa *****

7 overnachtingen o.b.v. logies + ontbijt

3 green fees p.p.

Opties:

Half pension

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.


Offerte aanvragen