Aparthotel El Plantio Golf Resort ****

Golfen

Aparthotel El Plantio Golf Resort ****

 

Geniet van het beste van wat twee werelden met 4 sterren appartementen, hotelservice en golf te bieden heeft. Heeft u liever een appartement, maar wilt u toch het voordeel van een hotel? El Plantío Golf Resort biedt u dit.

 

El Plantio Golf resort - appartement 4 pers.
Deze luxe appartementen vindt u op slechts 3 km van Alicante, een zeer bijzondere stad met prachtige stranden. De regio biedt een verscheidenheid aan activiteiten, van rots klimmen in de bergen van Alicante en allerlei watersporten op de nabijgelegen stranden.

 

Modern and fris
Er zijn 2 en 3 slaapkamer appartementen in dit indrukwekkende Resort. Hier kunt u gemakkelijk cultuur combineren met recreatie, ontspanning, strand en golf. De appartementen zijn ruim, licht en zijn uitgerust met moderne apparatuur. Elke kamer heeft een groot terras met uitzicht op de golfbaan of het zwembad en in de lobby is er gratis draadloos internet.

 

Prachtig landschap
De par 72 Championship golfbaan staat bekend om zijn rijke vegetatie, de uitstekende staat van de greens en fairways, en om zijn prachtige landschap. De combinatie van een natuurlijke omgeving met inheemse planten, samen met uitzonderlijke recreatieve faciliteiten zorgen voor een zeer aangename ervaring. Het zal een onvergetelijke belevenis zijn voor zowel natuurliefhebbers als golfers.

 

Cultuur
Alicante heeft een luchthaven, prachtige stranden, jachthavens, een casino en cultuur. Een bezoek aan het kasteel van Santa Barbara is een echte aanrader. Er is een lift die u meeneemt naar het kasteel, maar als u zin heeft in een wandeling, deze is uniek.

 

Belangrijkste redenen om te kiezen voor El Plantío Golf Resort
1. Appartementen van hoge kwaliteit met het extra voordeel van de hotelservice.
2. Een Championship golfbaan met een prachtige waterval en twee meren
3. U krijgt het beste van twee werelden: golf, het stadsleven en de prachtige stranden.

 

El Plantio Golf

 

El Plantío is een mediterraan juweel en staat bekend om zijn rijke vegetatie en de uitstekende condities van greens en fairways. De organisatie en service zijn van een hoog niveau.

45000 volwassen bomen
Het terrein van El Plantío beslaat een gebied van 75 hectare, met meer dan 45.000 volwassen bomen en 10.000 fleurige planten. Een adembenemende, exotische ambiance.

Voor speler van elk niveau
Ongeacht uw handicap worden uw vaardigheden op deze baan flink op de proef gesteld. Hij is geschikt voor spelers van alle niveaus en mag eigenlijk niet in uw programma ontbreken. El Plantío krijgt dan ook een warme aanbeveling van Costa Golf.

 


Kenmerken El Plantio Golf

Holes: 18

Type: Resort course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6010 meter

Handicap m/v:

 

Bonalba Golf, Font del Llop, Alenda Golf, Villaitana Golf en Alicante Golf liggen in de omgeving van dit hotel

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar hotel Aparthotel El Plantio Golf

7 overnachtingen o.b.v. logies + ontbijt

3 green fees p.p.

Opties:

Half pension

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen