Salobre Hotel Resort & Serenity *****

Golfen

Salobre Hotel Resort & Serenity *****

 

Weelderige kamer met speciaal voor u ontworpen comfortabele bedden, in een luxe resort, op korte afstand van enkele van de beste clubs en bars van Europa.

Stelt u zich eens voor om een perfecte dag te eindigen met een cocktail in het zwembad op het dakterras, met uitzicht op de oneindige duinen van Maspalomas. De diversiteit van het klimaat en de fauna en flora hebben ertoe geleid dat dit eiland "Het miniatuur continent" wordt genoemd. Waar anders vind je hectaren duinen tegen een achtergrond van groene bergen op loopafstand van een aantal van de beste clubs en bars in Europa? 

Slaap lekker 
Maak een keuze uit luxe kamers en suites of de prestigieuze presidentiële suite. Elke kamer is ingericht met het Salobre Sweet Sleeper bed, voor uw comfort op maat ontworpen, met een luxe matras, zacht dekbed en vijf comfortabele kussens in combinatie met meerdere lagen van het fijnste beddengoed. Er is 24-uurs roomservice beschikbaar om uw vakantie nog comfortabeler te maken.

Zonsondergang
Profiteer van het Sunset zwembad op de 11e verdieping en geniet van de zonsondergang. Er zijn 7 zwembaden, die in de winter worden verwarmd. Een gratis shuttle service is beschikbaar naar het prachtige strand en de duinen van Maspalomas.


Ontspanning en spel gemakkelijk te combineren
Op slechts een paar meter van het hotel gelegen, biedt Salobre Golf 36 spannende holes en is beschikt hiermee over een van de beste golfbanen op Gran Canaria. Op het bovenste verdieping van het hotel vindt u een putting green, waar u kunt putten terwijl u van de prachtige zonsondergang geniet. Ontdek een wereld van ontspanning en wellness als u de Aloe spa & wellness binnengaat. Een plek waar u uw lichaam en geest los kunt maken van de dagelijkse drukte en stress. Een ideale bezigheid na een rondje golf.


Belangrijkste redenen om te kiezen voor het Salobre Hotel Resort & Serenity
1. Weelderige accommodatie met speciaal ontworpen bedden voor uw comfort

2. Luxe resort op korte afstand van enkele van de beste clubs en bars van Europa
3. Heerlijk zwembad en de putting green op het dakterras

 

Salobre Sur Golf - Old course

 

Salobre Sur is een van de nieuwste golfbanen op het eiland en is onlangs feestelijk geopend. Het is gelegen in het zuidelijke deel van het eiland, een typisch landschap met ravijnen, vulkanische bodem en uitzicht op bergen en zee. Het weelderige landschap en de groene tuinen staan in schril contrast met de woestijnachtige omgeving.
 
Dave Thomas en Roland Faure ontwierpen deze motiverende en veeleisende baan, waarop u al uw vaardigheden moet gebruiken om succesvol te zijn. De natuurlijke kenmerken van het landschap en de inheemse vegetatie hebben een belangrijke rol gespeeld, op te gaan in de karakteristieken van het Gran Canarische platteland. Meer dan 600 soorten planten en bomen geven overweldigende schoonheid aan dit gebied.
 
Er zijn veel faciliteiten zoals een golfschool, practice area, driving range, putting green, verhuur van clubs, Hydro massage, pro shop en een restaurant met terras. Het is absoluut een must het binnenland van het eiland te bezoeken met het unieke landschap als levend bewijs van de vulkanische oorsprong van Gran Canaria, of de zuid oost kust met zijn stranden van fijn goudkleurig zand. Een van de meest vermakelijke trips is het maken van een kameel rit door het landschap van duinen en zee in het natuurgebied van Maspalomas.

 


Kenmerken

Holes: 18

Type: Resort course

Par: 71

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6112 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Roland Fauré - 2000

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Salobre Hotel Resort & Serenity *****

7 overnachtingen o.b.v. Logies + ontbijt

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen