Salobre Golf Villas ****

Golfen

Salobre Golf Villas ****

 

De villa’s liggen als een klein parkje bij elkaar en er is een groot gemeenschappelijk zwembad (verwarmd in de periode van 1 oktober t/m 31 mei).

Alle villa’s hebben een privé terras en een luxueuze moderne inrichting met o.a. Satelliet-TV, airconditioning, Internet (WiFi), wasmachine, strijkplank en strijkijzer, woon- en eetkamer en een ruime keuken. De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur zoals kookplaat, koelkast, oven, magnetron, citruspers en vaatwasser. Er zijn minimaal 2 badkamers (afhankelijk van het aantal kamers) met bad/douche, haardroger en toilet.

Tegen een kleine vergoeding kunt u gebruik maken van de broodjesservice. Zou hoeft u uw villa niet uit voor de verse broodjes bij het ontbijt. Handdoeken en lakens zijn voorzien, de eindschoonmaak is inbegrepen en mocht u langer verblijven dan 7 nachten zijn wordt er na 7 nachten een tussentijdse reiniging uitgevoerd met een wisseling van het bedlinnen.

Voor een lunch of diner kunt u terecht in The Brasserie (Casa Club) en het buffet en a la carte restaurant in het Hotel Sheraton Salobre Golf & Spa. Voor uw boodschappen kunt u terecht bij de Spar Supermarkt.

 

Salobre Sur Golf - Old course

 

Salobre Sur is een van de nieuwste golfbanen op het eiland en is onlangs feestelijk geopend. Het is gelegen in het zuidelijke deel van het eiland, een typisch landschap met ravijnen, vulkanische bodem en uitzicht op bergen en zee. Het weelderige landschap en de groene tuinen staan in schril contrast met de woestijnachtige omgeving.
 
Dave Thomas en Roland Faure ontwierpen deze motiverende en veeleisende baan, waarop u al uw vaardigheden moet gebruiken om succesvol te zijn. De natuurlijke kenmerken van het landschap en de inheemse vegetatie hebben een belangrijke rol gespeeld, op te gaan in de karakteristieken van het Gran Canarische platteland. Meer dan 600 soorten planten en bomen geven overweldigende schoonheid aan dit gebied.
 
Er zijn veel faciliteiten zoals een golfschool, practice area, driving range, putting green, verhuur van clubs, Hydro massage, pro shop en een restaurant met terras. Het is absoluut een must het binnenland van het eiland te bezoeken met het unieke landschap als levend bewijs van de vulkanische oorsprong van Gran Canaria, of de zuid oost kust met zijn stranden van fijn goudkleurig zand. Een van de meest vermakelijke trips is het maken van een kameel rit door het landschap van duinen en zee in het natuurgebied van Maspalomas.

 


Kenmerken

Holes: 18

Type: Resort course

Par: 71

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6112 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Roland Fauré - 2000

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Salobre Golf Villas ****

7 overnachtingen o.b.v. Self catering

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen