Lopesan Baobap Resort Meloneras *****

Golfen

Lopesan Baobap Resort Meloneras *****

 

Een vakantie vol luxe, entertainment en besprenkeld met een exotisch tintje is mogelijk bij Lopesan Baobab Resort.

Dit 5-sterrenhotel in Meloneras (Gran Canaria) biedt de meest selecte klanten een omgeving die een Afrikaanse sfeer oproept; van de wilde uitstraling van zijn flora tot de kleur van zijn gebouwen, aardachtig en intrigerend net als de hellingen van Kilimanjaro.

Soms hebben we alleen een suggestieve en boeiende omgeving nodig, zonder het comfort en de ontspanning op te geven die we in ons dagelijks leven wensen. Daarom is dit exclusieve resort op Gran Canaria een van de meest originele, opvallende en spectaculaire hotels op het eiland.

Het eerste dat opvalt aan dit hotel in Gran Canaria, is het uiterlijk. Met een gevel die Afrikaanse elementen imiteert, een kolossale ingang om gasten te verwelkomen en weelderige vegetatie, maakt het Lopesan Baobab Hotel op het eerste gezicht indruk. Maar je hoeft alleen maar door de deuren te gaan om te realiseren dat het veel meer te bieden heeft. Iedereen die hier verblijft, zal verrassend ontdekken dat de kamers en de diensten en het gastronomische aanbod spectaculair zijn.

Accommodatie
Wanneer we op vakantie naar een hotel gaan, willen we exotische en heerlijke maaltijden eten voor ontbijt en diner, genieten van het zwembad, meedoen aan sport en genieten van de avonden met muziek en tijd aan de bars. We moeten de kamer echter niet vergeten, de privéruimte waar gasten na een enerverende dag in alle rust kunnen ontspannen.

De tweepersoonskamer Lopesan Baobab Resort is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele omgeving zonder de details te missen. Luxe. Comfort en exotisme komen samen in deze kamer om een ​​unieke sfeer te creëren die meteen boeit. Iedereen die hier verblijft, ontdekt een nieuw kamerconcept en kan genieten van een unieke en onvergetelijke vakantie op Gran Canaria.

Gastronomie
Ontspan, loop langs het strand, slaap ... en eet. We weten dat eten een van de belangrijkste aspecten van een vakantie is. Daarom is de gastronomie van het Lopesan Baobab Resort gewoon spectaculair. Onze keukens beschikken over gerenommeerde chef-koks, die onze gasten dagelijks de meest heerlijke gerechten aanbieden, bereid met hoogwaardige ingrediënten.

Services
Wanneer we naar een hotel gaan, moeten we duidelijk zijn over de prioriteiten. Ten eerste willen we ontspannen. Ten tweede willen we plezier hebben. En ten derde hebben we de services van het hotel nodig, in dit geval zijn de services bij Lopesan Baobab Resort uitgebreid en kunnen we dit allemaal doen zonder ons zorgen te maken over de details.

Vrije tijd
Bij Lopesan Baobab Resort Hotel nemen we het entertainment van onze klanten zeer serieus. We weten dat de perfecte vakantie een goede dosis ontspanning vereist, evenals activiteiten die een onderbreking van de routine en volop plezier bieden. Daarom bieden we elke dag een volledig programma aan voor gasten, inclusief optredens, sport en shows.

 

Lopesan Meloneras Golf

 

De prachtige holes op Meloneras golf liggen tussen meren en palmbomen. De baan heeft vier verschillende tees per hole, dus geschikt voor ervaren en minder ervaren golfers. Iedere speler kan hier genieten van een heerlijke dagje golf.

De baan begint met een simpele par vier, zodat u uw techniek kunt aanpassen en voorbereiden op de uitdagingen van het parcours. Lopesan Meloneras Golf biedt moderne faciliteiten, zoals buggy's met GPS een noviteit op Gran Canaria. Hiermee kunt u zich op de baan oriënteren en krijgt u gedetailleerde informatie over de holes en kunt u contact opnemen met de caddiemaster of marshal.

Lopesan Meloneras Golf heeft een putting green, een chipping green en een driving range met bunker, waar u uw bunkerslagen kunt perfectioneren. Het clubhuis beschikt over een restaurant, snackbar en een pro-shop met een goede selectie van verschillende producten.

 


Kenmerken

Holes: 18

Type: Resort course

Par: 71

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5946 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Ron Kirby - 2006

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Lopesan Baobap Resort Meloneras *****

7 overnachtingen o.b.v. Logies + ontbijt

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen