Hotel Melia Tamarindos *****

Golfen

Hotel Melia Tamarindos *****

 

Gelegen in de rustige omgeving van San Agustin in het zuiden van het eiland Gran Canaria, direct aan het spectaculaire strand van San Agustin en in de buurt van Playa del Ingles en het commerciële centrum van San Agustin, is het Meliá Tamarindos dé perfecte optie voor uw reis naar Gran Canaria,

Het hotel beschikt over Wi-Fi in het hele hotel, 3 vergaderzalen, spa, mini-gym, minigolf, kinderspeelplaats, tennisbaan, squashbaan en observatorium met telescoop.

Kamers met ongelooflijk uitzicht op zee met ´The Level service´ onze meest exclusieve service voor de meest veeleisende gasten.

Grote subtropische tuinen met inheemse flora en directe toegang tot het strand.

Twee buitenzwembaden (1 verwarmd) voor volwassenen en 1 voor kinderen in de tuin.

Prachtig internationaal buffet met thema gerechten en gerechten uit de regionale gastronomische keuken.

Volledige activiteitenprogramma's, tribute-bands, avondshows en live muziek.

 

Lopesan Meloneras Golf

 

De prachtige holes op Meloneras golf liggen tussen meren en palmbomen. De baan heeft vier verschillende tees per hole, dus geschikt voor ervaren en minder ervaren golfers. Iedere speler kan hier genieten van een heerlijke dagje golf.

De baan begint met een simpele par vier, zodat u uw techniek kunt aanpassen en voorbereiden op de uitdagingen van het parcours. Lopesan Meloneras Golf biedt moderne faciliteiten, zoals buggy's met GPS een noviteit op Gran Canaria. Hiermee kunt u zich op de baan oriënteren en krijgt u gedetailleerde informatie over de holes en kunt u contact opnemen met de caddiemaster of marshal.

Lopesan Meloneras Golf heeft een putting green, een chipping green en een driving range met bunker, waar u uw bunkerslagen kunt perfectioneren. Het clubhuis beschikt over een restaurant, snackbar en een pro-shop met een goede selectie van verschillende producten.

 


Kenmerken

Holes: 18

Type: Resort course

Par: 71

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5946 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Ron Kirby - 2006

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Hotel Melia Tamarindos *****

7 overnachtingen o.b.v. Logies + ontbijt

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen