Hotel Jardin Tecina ****

Golfen

Hotel Jardin Tecina ****

 

Dwaal door de idyllische tuinen als de warme avondlucht u omarmt. Een unieke en méér dan fantastische locatie voor golfers én ´niet´ golfers. Hotel Jardin Tecina zult u niet snel vergeten.

 

Kunt u zich voorstellen door idyllische tuinen rond te dolen met de warme avondlucht die u omarmt? Hotel Jardín Tecina ligt op La Gomera, een van de Canarische eilanden voor de kust van Afrika, waar u het hele jaar door kunt profiteren van het heerlijke warme klimaat. Turend over de Atlantische Oceaan kunt u genieten van het prachtige uitzicht op het naburige eiland Tenerife en de Teide (3718m), de hoogste berg van Spanje.

Canarisch karakter
Het is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de prachtige omgeving. Het hotel is in Canarische stijl ontworpen. De kamers zijn licht, ruim en modern met alles wat u nodig heeft voor uw vakantie. Ze hebben elk hun eigen karakter, met een geweldig uitzicht op het zwembad, de tuin of de zee.

Een Spaanse skipiste
De golfbaan van La Gomera is op tal van manieren uniek. De baan zelf is als een zacht glooiende skipiste. Het biedt de golfer vanaf elke hole een fenomenaal uitzicht op zee. Bij de aanleg van de baan, is zand uit Afrika geïmporteerd voor de fairways, greens en tees. Nu zijn de gebieden rond de greens wijds en gastvrij. Dit is het perfecte bewijs dat een baan van wereldklasse kan worden aangelegd op moeilijk terrein.

De keuze is aan u
De hele familie zal verliefd worden op dit Resort. De moderne kinderclub zal uw kinderen veiligheid bieden en vermaken terwijl u een ronde speelt, wordt verwend tijdens een spa behandeling of van een time-out geniet in een van de restaurants.

Belangrijkste redenen om te kiezen voor Hotel Jardín Tecina
1. Heerlijke, ontspannen omgeving met het hele jaar door een warm klimaat
2. Uniek panoramisch uitzicht op zee vanaf elke hole
3. Geen tekort aan activiteiten, er is voor elk wat wils

 

Tecina Golf

 

Deze golfbaan op het subtropische eiland La Gomera, één van de Canarische Eilanden is uniek in meerdere opzichten.

Aan de ene kant biedt het de natuurlijke schoonheid van het Gomeran landschap en de meest spectaculaire uitzichten over de Atlantische Oceaan en de vulkaan Teide op Tenerife. Een aspect op Tecina golf dat de meeste indruk maakt op alle golfers is het landschap waarin ze spelen. Op Tecina is dit landschap ongeëvenaard.

Een uniek aspect van de Tecina golfbaan is dat het voelt als ´spelen op een ski piste´. Het hoogteverschil op Tecina golf is 175 meter, voor vrijwel elke golfer een ongelooflijke ervaring. Dit betekent dat de golfer op alle holes geniet van een uitzicht op zee, iets dat maar weinig golfbanen in de wereld kunnen bieden. De golfbaan is gelegen op de Lomada de Tecina, een bevoorrecht gebied met spectaculair uitzicht over de Atlantische Oceaan, het eiland Tenerife en de vulkaan Teide.

Vanaf de 1ste tot de 18de tee green is er een daling van 175 meter en een downslide van 10%, waardoor een zeer breed gezichtsveld ontstaat. De speler ziet de oceaan die dan weer overgaat in een fantastisch landschap vanaf elke plek op de golfbaan. Een genot voor het oog.

Tecina Golf is een uitdaging voor elk type speler, want hoewel het genereuze fairways heeft die de speler uitnodigen om de bal flink te raken, wordt precisie gevraagd wanneer de green dichterbij komt. Tecina golf heeft door het goede ontwerp en de specifieke situering de karakteristieken van een schotse links course met golvende greens die worden verdedigd door vele bunkers. Het spelen op Tecina Golf is een unieke ervaring, waarin de speler het hele jaar door op een goed onderhouden golfbaan kan spelen in een geweldig landschap met een zeer hoog kwaliteits en service niveau.

Na een rondje golf is het gezellig uitblazen en genieten van een hapje en een koud drankje, met een spectaculair uitzicht over de oceaan, en de Tapahuga Beach.

 


Kenmerken

Holes: 18

Type: Links course

Par: 71

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6343 meter

Handicap m/v: 36/36

Ontwerp: Donald Steel

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Hotel Jardin Tecina ****

7 overnachtingen o.b.v. Half pension

5 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen