Hotel Faro Lopesan Collection *****

Golfen

Hotel Faro Lopesan Collection *****

 

In Faro Lopesan Collection Hotel profiteert u niet alleen van een ongelooflijk uitzicht op de unieke gouden duinen, maar profiteert u ook van de nabijheid van de zee. Een ervaring die u zal overtuigen dat het de moeite waard is geweest om in dit 5-sterren vakantieresort te verblijven.

Wat biedt het Faro Lopesan Collection Hotel?
De schoonheid van het omliggende landschap is aantrekkelijk, maar nieuwkomers zullen de esthetische charme van het hotel Faro Lopesan Collection snel ontdekken. Omdat dit luxe hotel in Maspalomas opvalt door zijn verfijnde architectuur in moderne stijl, die de spectaculaire vuurtoren en de aangename kosmopolitische sfeer van de kust waarmaakt. Bovendien maakt de zorgvuldige nachtverlichting het een van de meest interessante in de omgeving. Een reeks details die dit hotel op Gran Canaria tot een bezoek waard maken.

Het interieur stelt ook niet teleur. Als u op zoek bent naar een ´adults only´ hotel in Maspalomas met een elegant en modern interieur, dan is dit uw plek. Het hotel evenals de daken en het grote zwembad zijn onlangs gerenoveerd om het algemene hotelcomplex te vernieuwen en de luxe en exclusiviteit te verbeteren. Dankzij de vrijetijds- en ontspannings services, is het Faro Lopesan Collection Hotel meer dan alleen een goed hotel. Het is het hotel waar u de vakantie zult doorbrengen die u altijd al wilde hebben. De sportfaciliteiten en de restaurants, die de beste internationale en regionale keuken bieden, completeren een spectaculair aanbod.

Evenzo kunnen we niet nalaten te wijzen op de grote verscheidenheid aan beschikbare kamers. Om aan alle eisen te voldoen, biedt het Faro Lopesan Collection Hotel luxe of superior kamers en kamers aangepast aan mensen met beperkte mobiliteit, zonder de Junior Suites te vergeten voor de meest veeleisende gasten. Met een nieuw concept van open ruimte en een spectaculair uitzicht zullen onze kamers u buitengewoon goed bevallen.

Het Faro Lopesan collection ´adults only´ hotel zal u een onvergetelijke ervaring bieden aan het unieke duinreservaat en de Atlantische kust van Maspalomas.

 

Lopesan Meloneras Golf

 

De prachtige holes op Meloneras golf liggen tussen meren en palmbomen. De baan heeft vier verschillende tees per hole, dus geschikt voor ervaren en minder ervaren golfers. Iedere speler kan hier genieten van een heerlijke dagje golf.

De baan begint met een simpele par vier, zodat u uw techniek kunt aanpassen en voorbereiden op de uitdagingen van het parcours. Lopesan Meloneras Golf biedt moderne faciliteiten, zoals buggy's met GPS een noviteit op Gran Canaria. Hiermee kunt u zich op de baan oriënteren en krijgt u gedetailleerde informatie over de holes en kunt u contact opnemen met de caddiemaster of marshal.

Lopesan Meloneras Golf heeft een putting green, een chipping green en een driving range met bunker, waar u uw bunkerslagen kunt perfectioneren. Het clubhuis beschikt over een restaurant, snackbar en een pro-shop met een goede selectie van verschillende producten.

 


Kenmerken

Holes: 18

Type: Resort course

Par: 71

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5946 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Ron Kirby - 2006

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Hotel Faro Lopesan Collection *****

7 overnachtingen o.b.v. Logies + ontbijt

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen