Hotel Cordial Mogán Playa ****

Golfen

Hotel Cordial Mogán Playa ****

 

Hotel Cordial Mogán Playa is een mooi complex gebouwd in de stijl van een Canarisch dorp.

 

Het complex is omgeven door tropische tuinen, beschikt over 2 buitenzwembaden, een spa en kamers met een balkon.

Het hotel heeft een lichte, aantrekkelijke inrichting. De kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv met satelliet ontvanger.

Het a la carte restaurant Los Guayres serveert talloze traditioneel Canarische gerechten en voor buffetgerechten kunt u terecht in het Tamarona Restaurant. Het hotel biedt verder 2 zwembadbars, een loungebar en een terras.

De spa van het Cordial Mogan Playa heeft een bubbelbad en een sauna. Ook worden er verschillende behandelingen aangeboden, zoals wraps, massages en aromatherapie.

 

Lopesan Meloneras Golf

 

De prachtige holes op Meloneras golf liggen tussen meren en palmbomen. De baan heeft vier verschillende tees per hole, dus geschikt voor ervaren en minder ervaren golfers. Iedere speler kan hier genieten van een heerlijke dagje golf.

De baan begint met een simpele par vier, zodat u uw techniek kunt aanpassen en voorbereiden op de uitdagingen van het parcours. Lopesan Meloneras Golf biedt moderne faciliteiten, zoals buggy's met GPS een noviteit op Gran Canaria. Hiermee kunt u zich op de baan oriënteren en krijgt u gedetailleerde informatie over de holes en kunt u contact opnemen met de caddiemaster of marshal.

Lopesan Meloneras Golf heeft een putting green, een chipping green en een driving range met bunker, waar u uw bunkerslagen kunt perfectioneren. Het clubhuis beschikt over een restaurant, snackbar en een pro-shop met een goede selectie van verschillende producten.

 


Kenmerken

Holes: 18

Type: Resort course

Par: 71

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5946 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Ron Kirby - 2006

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Hotel Cordial Mogán Playa ****

7 overnachtingen o.b.v. logies + ontbijt

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen